Boksen is doorspekt met corruptie en foute figuren Nieuws
Nieuws

Boksen is doorspekt met corruptie en foute figuren

Boksen is doorspekt met corruptie en foute figuren
Boksen is doorspekt met corruptie en foute figuren

De bokssport heeft nog niet eerder zo onder een vergrootglas gelegen als nu.

Bokser en MMA-vechter Heather Hardy zegt dat het boksen een van de sporten is waar de meeste corruptie en omkoperij in voorkomt. In een interview melde Hardy dat zij overweegt te stoppen met boksen en compleet op MMA te storten. Hardy vecht tegen Taylor Turner bij Bellator 220 op zaterdag 14 juni.

Hardy neemt geen blad voor de mond als het gaat om de louche zakelijke praktijken binnen het boksen. "De waarheid is dat als Ruiz Joshua niet knock-out sloeg, hij het gevecht niet won. Ik denk dat iedereen dat weet. Hij had hem acht keer omver kunnen slaan, maar als die strijd tot een beslissing zou leiden, ging Joshua met die titels naar huis. "boksen

Alleen maar ellende

Boksen is een bedrijf voordat het een sport is ", voerde ze aan. "Geen enkel bedrijf wordt zo corrupt geleid als boksen. "Iemand vergeleek eens het boksen met een slecht vriendje of vriendinnetje. Dat is precies wat het is. Je vriendje bedriegt je 1000 keer, je geeft hem kans na kans maar de ellende blijft terugkomen. "

ZIE OOK >> Heather Hardy dreigt te stoppen met boksen

"In MMA maakt het niet uit hoeveel stieren-t achter gesloten deuren doorgaat," voerde ze aan. "Ze maken goede gevechten. Je kijkt naar een gevecht en je vraagt ​​je af wie er misschien aan trekt. " Dinsdag zei Hardy dat de controversiële bokswedstrijd tussen Katie Taylor en Delfine Persoon het voorbeeld is van corruptie in het boksen, dit zou haar zelf kunnen doen besluiten voor altijd de bokshandschoenen op te hangen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws