Boksen: Gradus Kraus beste in Thuringen Nieuws
Nieuws

Boksen: Gradus Kraus beste in Thuringen

Goede resultaten afgelopen weekend voor Nederland op de boks vierdaagse internationale Thuringen Kaderturnier in Bad Blankenburg, Duitsland.

Er deden van de Nederlandse Jeugd selectie boksen 8 deelnemers mee. Allen haalden medailles binnen op het druk bezochte toernooi.

Grote indruk op de juryleden maakte Gradus Kraus, door in zowel de halve finale als in de finale zijn wedstrijd in de eerste ronde te beslissen.

De beste

De zoon van de bekende kickbokser en bokser Albert Kraus werd verkozen tot de beste van het toernooi.

Medaille winnaars; Felice Chamuleau, kadet, 40kg, zilver, Sven Cuppen, kadet, 54kg, zilver, Josefien Betist, junior dames, 57kg, zilver, Juna Prinssen, jeugd dames, 51kg, goud, Liam Jeans, jeugd 56kg, goud, Farshid Bos, jeugd 60kg, goud, Brian Vossen, jeugd 64kg, goud en Gradus Kraus, jeugd 69kg, goud.

Grote deelname

De deelnemers aan het toernooi kwamen uit vijf landen: Duitsland, Tjechie, Zwitserland, Rusland en Nederland. De Nederlandse boksers werden begeleid en gecoacht door Abdul Fkiri, Sayit Yanik, Albert Kraus, Teus de Kruyf, Patrick Mesters, Jeremie Besson.