Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksen: Golovkin tekent bij DAZN, rematch met Canelo gepland

Boksen: Golovkin tekent bij DAZN, rematch met Canelo gepland

Canelo Alvarez en Gennady Golovkin opnieuw tegen elkaar de ring in

Golden Boy Promotions CEO Oscar De La Hoya heeft zijn bedrijfsvoorzitter, Eric Gomez, opdracht gegeven om onmiddellijk onderhandelingen te beginnen om een ​​derde rematch tussen Saul “Canelo” Alvarez en Gennady Golovkin te organiseren.

Canelo, die door La Hoya gepromoot wordt, staat op 4 mei in de ring tijdens het Cinco De Mayo-weekend, in de T-Mobile Arena in Las Vegas, de locatie waar Canelo en Glovkin twee eerdere gevechten tegen elkaar leverden.

Golovkin is inactief sinds hij in november 2018 van Canelo. verloor. De overwinning leverde Canelo de WBC en WBA middengewicht titels op.

Controverse

Golovkin (38-1-1, 34KOs) en Canelo (51-1-2, 35 KOs) ontmoetten elkaar voor het eerst in september 2017, wat resulteerde in een controversiële uitslag.

Ze zouden aanvankelijk in mei 2018 een rematch hebben, maar deze werd afgeblazen toen Canelo positief testte op de verboden stof clenbuteroal, wat resulteerde in een schorsing van zes maanden.

Geschorst

Golovkin bokste in plaats daarvan tegen de vervangende Vinnen Martirosyan die hij versloeg. Na hun rematch werden beide boksers ontslagen van hun contracten met HBO nadat deze besloot te stoppen met uitzenden van boksen.

Canelo tekende uiteindelijk een exclusieve deal van vijf jaar met streamingdienst DAZN ondertekenen en keerde vervolgens terug naar de ring op 15 december in Madison Square Garden in New York.

Deal met DAZN

Afgelopen nacht maakte Boxing Kingdom bekend dat Glolovkin ook een contract gekend zou hebben met DAZN, wat een gevecht met Canelo een stap dichterbij brengt. Verwacht wordt dat de aankomende dagen de officiële mededeling volgt.

Bekijk ook

Boksen: Mike Zambidis maakt top comeback met slechts één arm

Mike Zambidis die gisteren zijn comeback maakte na een lange afwezigheid, verbaasde vriend en vijand ...

Corruptie: Hoogste baas wereld boksbond AIBA treed af

Hoogste baas wereld boksbond AIBA treed af

Foto: AIBA Gafur Rahimov De president van de Internationale Boxing Federation (AIBA), Gafur Rahimov, heeft ...

Fans boos na pers conferentie McGregor vs Mayweather!

Serieus: Conor McGregor pleit voor Mayweather rematch

Het Ierse multitalent Conor McGregor blijft de gemoederen bezig houden, Floyd Mayweather lijkt door zijn ...

REGIO NIEUWS UITGELICHT