Boksen: Golovkin stond ziek in de ring tegen Dereyanchenko Nieuws
Nieuws

Boksen: Golovkin stond ziek in de ring tegen Dereyanchenko

Boksen: Golovkin stond ziek in de ring tegen Dereyanchenko
Boksen: Golovkin stond ziek in de ring tegen Dereyanchenko

Gennady Golovkin vocht zaterdagnacht vanavond niet al te best tegen Sergiy Dereyanchenko, zegt zijn promotor Eddie Hearn.

Hij zegt dat Golovkin de hele week ziek was geweest. Hearn gelooft dat de ziekte van Golovkin de reden is waarom hij er zaterdagavond niet goed uitzag bij het winnen van een unanieme beslissing. De scores waren 114-113, 115-112 en 115-112.

ZIE OOK >> Gennady Golovkin gaat door een hel in gevecht tegen Sergiy Dereyanchenko

Het nieuws dat Golovkin ziek was is bewust stil gehouden. Golovkin won de vacante IBF middengewicht titel met het verslaan van Derevyanchenko in Madison Square Garden in New York. Nadat de scores waren aangekondigd, werd het publiek woedend en lieten dit onder luid boegeroep weten aan Golovkin.

Ziekte stil gehouden

De fans waren duidelijk op de hand van Derevyanchenko op basis van zijn superieure prestaties. De fans waren pro-Golovkin toen hij de arena betrad, toen ze weggingen, waren ze Derevyanchenko's fans. Het was wreed, "zei Golovkin's promotor Eddie Hearn van Matchroom Boxing op IFL TV.

“Derevyanchenko was ongelooflijk goed. Hij zal het niet zeggen, maar Gennady is de hele week ziek geweest, het was een echte strijd voor hem, en hij heeft het stil gehouden. Hij zal zelfs niets zeggen, maar ik zal het doen, want hoewel Derevyanchenko alle respect in de wereld verdient, waar Gennady vanavond doorheen moest, de put waar hij doorheen moest toonde hij veel hart. Maar Derevyanchenko was absoluut briljant, "zei Hearn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws