Boksen: Golovkin heeft een contract getekend met DAZN Nieuws
Nieuws

Boksen: Golovkin heeft een contract getekend met DAZN

Boksen: Golovkin heeft een contract getekend met DAZN
Boksen: Golovkin heeft een contract getekend met DAZN

Voormalig wereldkampioen in het middengewicht Gennady Golovkin (38-1-1, 34 KO) kondigde vandaag tijdens een persconferentie aan dat hij een deal gesloten heeft met DAZN.

"Ik sluit deze deal met DAZN, omdat er een mogelijkheid is om te vechten tegen de beste boksers en krijg ik de meest interessante gevechten. Als ze in andere gewichtklassen zijn, zullen we deelnemen ," zei Golovkin op een persconferentie in Los Angeles.

De streamingdienst DAZN had vorige week de mogelijkheid van de ondertekening van een driejarig contract met Golovkin voor zes gevechten aangekondigd.

Tegenstander bekend

De terugkeer van Kazach naar de ring staat gepland voor juni en de media hebben al een mogelijke tegenstander voor een debuut genoemd, Kamil Szeremeta.

Golovkin had zijn laatste gevecht in september 2018, toen hij door de beslissing van de jury verloor van de Mexicaanse Saul “Canelo" Alvarez (51-1-2, 35 KOs). Dit was het eerste verlies in zijn carrière en verloor zijn WBC-, WBA (Super) en IBO-titels.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws