Boksen: Gino Kanters loopt WBC Youth middleweight titel mis Nieuws
Nieuws

Boksen: Gino Kanters loopt WBC Youth middleweight titel mis

Boksen: Gino Kanters loopt WBC Youth middleweight titel mis
Boksen: Gino Kanters loopt WBC Youth middleweight titel mis

Vrijdagavond stond de Nederlandse getalenteerde bokser en voormalig kickbokser Serginio Kanters in de ring voor de vacante WBC jeugd middengewicht titel.

Kanters (7-2-1, 3 KO’s) trof de Zwitser en ongeslagen middengewicht Ramadan Hiseni (12-0, 4 KO’s), in het hol van de leeuw in de Stadthofsaal, Uster, Zwitserland.

De bokswedstrijd stond gepland voor 10 rondes met de vacante WBC jeugd middengewicht titel op het spel. Hiseni won zijn eerste professionele titel in april, met het verslaan van Christian Schembri (14-6, 6 KOs) uit Malta en had de WBC zilveren jeugd middengewicht titel reeds in bezit.

In november de ring in

Kanters is een voormalige kickbokser en heeft succes gehad in zijn overgang naar boksen met stevige tegenstand. Echter won de Zwitser Hiseni via unanieme beslissing van Kanters.

ZIE OOK >> Gino Kanters toegevoegd aan Ben Bril Memorial

Hiseni die een thuiswedstrijd vocht kon rekenen op een flinke aanhang van fans die dan ook de vreugde over zijn winst niet onder stoelen of banken staken. Kanters komt op 7 november in het koninklijk theater Carré weer in actie tijdens het Ben Bril Memorial gala.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws