Boksen: Gennady Golovkin weigert wedstrijd tegen Canelo Alvarez Nieuws
Nieuws

Boksen: Gennady Golovkin weigert wedstrijd tegen Canelo Alvarez

Boksen: Gennady Golovkin weigert wedstrijd tegen Canelo Alvarez
Boksen: Gennady Golovkin weigert wedstrijd tegen Canelo Alvarez

Golden Boy Promotions president Eric Gomez onthulde eerder vandaag dat de voormalige middengewicht kampioen Gennady 'GGG' Golovkin geen derde gevecht meer wil tegen Canelo Alvarez, hij zou de voorkeur geven aan gemakkelijke gevechten.

Gomez zegt niet wat er in de voorafgaande gesprekken van Canelo-Golovkin is gebeurd om hem tot de conclusie te brengen dat GGG niet geïnteresseerd is in een derde gevecht met Canelo.

Het is onduidelijk of Gomez probeert om Golovkin zover te krijgen dat hij een kleinere gage verdeling accepteert voor het Canelo-trilogie-gevecht of dat de vechter uit Kazachstan er niet langer in geïnteresseerd is om de 28-jarige Alvarez voor een derde gevecht onder ogen te zien.

Te weinig betaald

Golovkin had eerder aangegeven dat hij een derde gevecht met Canelo wil, dus zou men haast denken dat Golden Boy heeft voorgesteld dat Golovkin instemt met een kleiner percentage dan hij ontving voor zijn laatste gevecht met Alvarez.

LEES OOK: Rematch tussen Canelo en Golovkin gepland

Alvarez maakte recentelijk een deal van ruim $350 miljoen met DAZN, De laatst nam het stokje over van HBO voor het uitzenden van bokswedstrijden. Het genoegen moeten nemen met een lagere beloning na de controverse van de eerste twee gevechten, zou een bittere pil zijn voor Golovkin om te slikken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws