Boksen: Fury kondigt datum voor Wilder rematch aan Nieuws
Nieuws

Boksen: Fury kondigt datum voor Wilder rematch aan

Boksen: Fury kondigt datum voor Wilder rematch aan
Boksen: Fury kondigt datum voor Wilder rematch aan

Tyson Fury verklaarde zondag dat zijn rematch bij Deontay Wilder nu 'bevestigd en ondertekend' is.

De 30-jarige lineal zwaargewicht kampioen, die vorig jaar 1 december met Wilder al eens de degens kruiste, is akkoord met een deal om de WBC-kampioen opnieuw onder ogen te zien op 22 februari.

Fury opteerde destijds voor een onmiddellijke herkansing door een ​​co-promotieovereenkomst te tekenen met Top Rank en ESPN. Engelsman Fury stond op 15 juni nog in de ring, toen hij eerder ongeslagen Duitse Tom Schwarz stopte in twee rondes in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

Er vol voor gaan

"De rematch van de Wilder is bevestigd en ondertekend", zei Fury in beeldmateriaal gedeeld op YouTube. "Tweeëntwintig februari, het is aan. Deze keer ben ik drie jaar niet uit de ring geweest. "Deze keer heb ik niet teveel alcohol misbruikt. En deze keer zal ik hem knock-out slaan. "

Wilder moet eerst nog een rematch winnen tegen Luis Ortiz. Dat gevecht zal naar verwachting plaatsvinden in oktober of november.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws