Boksen: Floyd Mayweather start oorlog tegen Manny Pacquiao Nieuws
Nieuws

Boksen: Floyd Mayweather start oorlog tegen Manny Pacquiao

Boksen: Floyd Mayweather start oorlog tegen Manny Pacquiao
Boksen: Floyd Mayweather start oorlog tegen Manny Pacquiao

Manny Pacquiao versloeg Keith Thurman afgelopen weekend voor het WBA (Super) welterweight championship in Las Vegas.

Met het verslaan van Thurman laaide de geruchten rondom een rematch tussen Pacquiao en Mayweather weer eens op. Beide boksers stonden als een tegenover elkaar voor Unified WBA (Super), WBC, WBO, and The Ring welterweight titels in mei 2015. Mayweather won en heeft zich sindsdien niet veel meer met Pacquiao bemoeit.

Tot afgelopen weekend Thurman slachtoffer werd van Pacquiao, via social media een van de wapens die Mayweather veelal gebruikt, niet alleen om zijn overdadige rijkdom te tonen, richt hij nu zijn pijlen op Pacquiao. "Het verschil tussen jou en mij is dat ik vecht wanneer ik wil, jij moet vechten, ik heb geld genoeg,"zegt Mayweather.

Dikke geld machine

Een van de argumenten die Mayweather vaak gebruikt is zijn exorbitante rijkdom, dat hij niet meer hoeft te vechten. Hij wordt daar vaak voor bekritiseerd door boksfans. Maar Pacquiao hoeft ook niet echt, is rijk genoeg en verdiend nog eens bij als Senator in de regering van de Filipijnen.

ZIE OOK>> Manny Pacquiao verslaat Keith Thurman

Toch lijkt Mayweather, Pacquiao niet los te kunnen laten: "Je verdiende $ 10 miljoen voor 12 ronden, terwijl ik $ 9 miljoen verdiende in minder dan 3 minuten door te vechten met een pizzabezorger," zegt Mayweather. Hiermee refererend aan zijn gevecht in Japan tegen kickbokser Tenshin vorig jaar. Als het komt tot een rematch tussen Mayweather en Pacquiao zal de portemonnee flink getrokken moeten worden, Mayweather zal zijn spaarvarken graag aanvullen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws