Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksen: Errol Spence Jr. domineert Mikey Garcia

Boksen: Errol Spence Jr. domineert Mikey Garcia

In het AT & T-stadion wist Spence Jr afgelopen zaterdagvvoor te blijven op Garcia, met scores van 120-107, 120-108 en 120-108.

Het was een van de meest dominante uitvoeringen van een pond-voor-pond-bokser die je je maar kunt voorstellen. Spence gebruikte zijn stoten, effectieve body punching en zijn grootte om Garcia in de loop van 12 eenzijdige rondes te domnieren.

Het duurde niet lang voordat de IBF kampioen weltergewicht zijn aanwezigheid liet voelen. Vanaf het begin bokste hij vanachter zijn jab en power shots in het lichaam van Garcia. Hoe dan ook, Garcia had heel weinig te bieden om een ​​van de meest beruchte boksers te compenseren.

Flinke tegenstand

Naarmate de rondes vorderden, bracht Spence het tempo omhoog. Na zes rondes ging Spence verder en landde er een paar stevige hoeken in Garcia’s buik. Tegen de tijd dat Garcia probeerde het geweld van Spence tegen te houden, was zijn tegenstander er niet om te worden geraakt.

Spencer zat achter de knock-out aan en zette een absoluut aantal krachtige op toen Garcia probeerde zich een weg terug te banen in de wedstrijd. Helaas voor hem had hij meer geïncasseerd dan dat hij kon uitdelen en belande hij aan de verkeerde kant van de medaille..

Bekijk ook

Chaos tijdens persconferentie Bare Knuckle boksen (video)

Ex-prof bokser Paulie Malignaggi probeerde Artem Lobov te slaan met een microfoon bij de opening van een persconferentie.

Boks nieuws: Hughie Fury tegen ex-houthakker de ring in

De Engelsman Hughie Fury zal op 25 mei in Manchester de ring betreden tegen Chris Norrad.

Bokser Deontay Wilder wil tegenstander dood slaan!

Boksen: Deontay Wilder klaar om ‘tegen iedereen te vechten’

Deontay Wilder zegt dat hij met iedereen zal vechten na zijn laatste overwinning in de ring. 

REGIO NIEUWS UITGELICHT