Boksen: Errol Spence Jr. domineert Mikey Garcia Nieuws
Nieuws

Boksen: Errol Spence Jr. domineert Mikey Garcia

Boksen: Errol Spence Jr. domineert Mikey Garcia

In het AT & T-stadion wist Spence Jr afgelopen zaterdagvvoor te blijven op Garcia, met scores van 120-107, 120-108 en 120-108.

Het was een van de meest dominante uitvoeringen van een pond-voor-pond-bokser die je je maar kunt voorstellen. Spence gebruikte zijn stoten, effectieve body punching en zijn grootte om Garcia in de loop van 12 eenzijdige rondes te domnieren.

Het duurde niet lang voordat de IBF kampioen weltergewicht zijn aanwezigheid liet voelen. Vanaf het begin bokste hij vanachter zijn jab en power shots in het lichaam van Garcia. Hoe dan ook, Garcia had heel weinig te bieden om een ​​van de meest beruchte boksers te compenseren.

Flinke tegenstand

Naarmate de rondes vorderden, bracht Spence het tempo omhoog. Na zes rondes ging Spence verder en landde er een paar stevige hoeken in Garcia's buik. Tegen de tijd dat Garcia probeerde het geweld van Spence tegen te houden, was zijn tegenstander er niet om te worden geraakt.

Spencer zat achter de knock-out aan en zette een absoluut aantal krachtige op toen Garcia probeerde zich een weg terug te banen in de wedstrijd. Helaas voor hem had hij meer geïncasseerd dan dat hij kon uitdelen en belande hij aan de verkeerde kant van de medaille..

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws