Boksen: Deontay Wilder akkoord met rematch tegen Tyson Fury Nieuws
Nieuws

Boksen: Deontay Wilder akkoord met rematch tegen Tyson Fury

Boksen: Deontay Wilder akkoord met rematch tegen Tyson Fury

De kogel is door de kerk, Deontay Wilder zegt dat 'contracten zijn getekend' voor een rematch tegen Tyson Fury begin 2020.

Volgens berichten wijzen alle tekenen erop dat de rematch al in januari 2020 plaatsvindt, maar zeker in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar. Maar voor de herkansing zal zowel Wilder als Fury hun respectievelijke aanstaande gevechten moeten winnen.

Toen Deontay Wilder in december tegen Tyson Fury vocht, was het ongetwijfeld een van de grote boksgevechten van het jaar. Het zag er naar uit dat Fury het gevecht zou winnen totdat Wilder hem versloeg met een combinatie van stoten die hem neerhaalde.

Dat toch eindelijk de rematch

Wonderbaarlijk genoeg stond Fury op en herstelde van de heftige knockdown en vocht tot de laatste minuten van het gevecht. Er werd er een gelijkspel aangekondigd, de verwachting was dat er onmiddellijk een rematch zou plaatsvinden.

ZIE OOK>> Joseph Parker tekent bij Matchroom Boxing

Maar dat was niet het geval. Integendeel, Deontay Wilder nam de uitdaging van Dominic Breazeale aan, won dat gevecht en is nu gepland om Luis Ortiz in september opnieuw tegenover zich te zien. Fury neemt het in juni op tegen Tom Schwarz in zijn eerste gevecht sinds hij met Wilder in de ring stond.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws