Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksen: Chisora ​​hoopt op vuurwerk tegen Szpilka

Boksen: Chisora ​​hoopt op vuurwerk tegen Szpilka

Zwaargewicht bokser Derek Chisora ​​hoopt op een echte vechtpartij met de Poolse tegenstander Artur Szpilka.

Zwaargewicht bokser Derek Chisora ​​hoopt op een echte vechtpartij met de Poolse tegenstander Artur Szpilka.

De wedstrijd tussen Chisora en Szpilka staat gepland op 20 juli in de Londense O2 Arena. Chisora ​​en Szpilka zullen op de undercard van Dillian Whyte vs. Oscar Rivas vechten.

“Het wordt een geweldige avond, het wordt de laatste show van het seizoen, dus laten we er met een knal uit gaan. We gaan gewoon proberen te gaan voor een knock-out en hij zal ook proberen een knock-out te forceren”, vertelde Chisora ​​aan Sky Sports.

Evenredige bokser

Chisora’s manager en voormalige tegenstander, David Haye, geeft toe dat er enige druk is nadat zijn bokser er middelmatig uitzag in zijn laatste overwinning.

“Ik verwacht een zwaar gevecht, een heel zwaar gevecht.” Szpilka is een linkshandige, deze man heeft gerespecteerde kracht. Hij vocht met de allerbeste. Hij won een paar rondes tegen Wilder. Hij is geen natuurlijk groot zwaargewicht, hij is van dezelfde grootte als Derek: hij zit vol met actie, hij laat zijn handen spreken. “

Bekijk ook

Van bokstitel beroofde Nouchka Fontijn gast bij RTL tv programma Beau

Van bokstitel beroofde Nouchka Fontijn gast bij RTL tv programma Beau

Titel ontnomen: Nederlandse Boksbond stelt Nouchka Fontijn in gelijk

Boris van der Vorst, voorzitter van de Nederlandse Boksbond is nog altijd vol verbazing over het besluit van de jury, die na het beroep van haar tegenstander Lauren Price (25) de titel afpakt van Nouchka Fontijn.

Toestand in ‘coma’ geslagen bokser uiterst kritiek (video)

Junior middengewicht Patrick Day, heeft ernstig hersenletsel opgelopen na een brute knock-out in de 10e ronde uit de handen van Charles Conwell op zaterdagavond.