Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksen: Canelo Alvarez verslaat Daniel Jacobs (video)

Boksen: Canelo Alvarez verslaat Daniel Jacobs (video)

Een langverwacht middengewicht titel tussen Canelo Alvarez en Daniel Jacobs was de headliner van het DAZN boks-evenement zaterdagnacht in Las Vegas.

Canelo Alvarez deed mee aan de wedstrijd met een sensationeel professioneel record van 51-1-2, zijn laatste is een derde ronde TKO overwinning op Rocky Fielding.

Ondertussen ging Daniel Jacobs de titelstrijd in met een algemeen record van 35-2. Jacobs versloeg Serhiy Derevianchenko via een gesplitste beslissing in zijn meest recente poging, met daarmee het winnen van de IBF middengewicht titel.

Geen knock-out

Het was een wedstrijd waar beide boksers elkaar weinig ruimte gaven voor een knock-out. Vanaf ronde 1 was het een spannende partij. Er was dan ook veel geld meet te verdienen en de IBF titel stond op het spel.

Het gevecht ging over de gehele 12 ronden en werd gewonnen door Alvarez via unanieme beslissing (115-113 x 2, 116-112). Beide boksers namen respectievelijk 35 miljoen (Alvarez) en 10 Miljoen (Jacobs) mee naar huis. Alvarez voegde de IBF titel toe aan zijn lange lijst met wereld titels.

Bekijk ook

Amir Khan vs Manny Pacquiao bevestigt voor november

Amir Khan heeft bevestigd dat zowel hij als Manny Pacquiao een contract hebben getekend voor een gevecht.

Ruziënde kickboksers Ghita en Adegbuyi in bokswedstrijd

Het rommelt al een tijdje tussen kickboksers Benjamin Adegbuyi en Daniel Ghita.

Bokslegende Pernell Whitaker overleden na bizar ongeluk

Pernell Whitaker wordt beschouwd als een van de grootste lichtgewicht boksers aller tijden, stierf zondag hij werd 55 jaar oud.