Boksen: Amir Khan wil Conor McGregor na Terence Crawford Nieuws
Nieuws

Boksen: Amir Khan wil Conor McGregor na Terence Crawford

Boksen: Amir Khan wil Conor McGregor na Terence Crawford
Boksen: Amir Khan wil Conor McGregor na Terence Crawford

Amir Khan zegt dat hij klaar is om tegen Conor McGregor te vechten na zijn gevecht met Terence Crawford op zaterdagavond.

Ondanks het feit dat dit weekend de kansen voor de Amerikaan Crawford hoger liggen, voorziet de Brit Khan nog steeds de overwinning voor zichzelf en hoopt dat daarna grote dingen zullen volgen.

Manny Pacquiao en Kell Brook zweven nog steeds rond als opties voor Khan, maar de man zelf houdt ook van het idee van een ambitieus alternatief plan. Toen hem in een interview met talkSPORT gevraagd werd of hij McGregor, na Crawford als tegenstander zou zien, antwoordde Khan:

Echte uitdaging

"Ik bedoel, het is zaken doen, toch? We zitten nu op een niveau waar het geweldige zaken doen is, zoals Floyd Mayweather. We hebben allemaal geleerd van Floyd Mayweather, hoe hij gevechten mogelijk maakt," zegt Khan. McGregor kondigde onlangs zijn 'pensioen' uit het MMA aan.

LEES OOK > Conor McGregor bokst in amateur wedstrijd

"Conor McGregor vs Amir Khan zou een groot gevecht zijn. Het zou enorm zijn, je hebt Ierland versus Engeland, dus dat zal enorm zijn," sloot Khan af. McGregor zelf heeft nog niet gereageerd op een eventueel gevecht tegen Khan. Wel lijkt de Ier zijn boks skills op niveau te willen houden. Zo echt hij gisteravond in een amateur bokswedstrijd in Dublin.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws