Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksen: Amir Khan en Hughie Fury winnen beiden in Saoedi-Arabië

Boksen: Amir Khan en Hughie Fury winnen beiden in Saoedi-Arabië

Boksen: Amir Khan en Hughie Fury winnen beiden in Saoedi-Arabië

Khan kopte het evenement, sloeg Billy Dib in de tweede ronde neer, nadat de oorspronkelijke tegenstander Neeraj Goyat was uitgevallen.

De Brit herhaalde dit nog eens in de vierde ronde met Dib’s hoek die kort daarna de handdoek in de ring gooide. Fury stond tegenover Samuel Peter. Peter leek toen te worstelen met een blessure terwijl Fury er goed uitzag en de scheidsrechter het gevecht onderbrak.

Grote gevechten

Khan gaf toe dat de reis naar Saoedi-Arabië gedeeltelijk om financiële redenen was: “Ja, er ligt veel geld op tafel en tegelijkertijd is het een locatie waar ik nog nooit eerder heb gevochten. “Saoedi-Arabië begint veel grote evenementen en veel grote gevechten hier te krijgen, dus waarom zou je daar geen deel van uitmaken en hier geschiedenis creëren?”

Fury maakte kans om zichzelf in de strijd voor een wereldtitel te plaatsen. Tegen BBC Sport zei Fury: “Ik plaatste mezelf in de top vijf van de wereld. Ik ben niet bang om tegen iemand te vechten. Ik zou niet in deze wedstrijd zitten als ik niet dacht dat ik het klopte om wereldkampioen te worden. “

Bekijk ook

Blote vuist bokslegende scheld Anthony Joshua verrot (video)

Dat de volgens sommige achterblijvende bokskwaliteiten van Anthony Joshua zaterdagvond in Saudi Arabië, sommige personen op de zenuwen werkte was op social media goed te zien.

Bekende bokser noemt Anthony Joshua ‘namaak’ Klitschko

De tegenvallende bokswedstrijd tussen Anthony Joshua en Andy Ruiz Jr, scoorde niet veel punten

Anthony Joshua herwint wereldtitels op Andy Ruiz Jr

Het is Andy Ruiz niet gelukt om Anthony Joshua uit te schakelen in wat het boksgevecht van de eeuw werd genoemd.