BOKSCOACH MIKE TYSON: 'Ik dacht dat hij mij dood zou slaan' Nieuws
Nieuws

BOKSCOACH MIKE TYSON: 'Ik dacht dat hij mij dood zou slaan'

BOKSCOACH MIKE TYSON: 'Ik dacht dat hij mij dood zou slaan'
BOKSCOACH MIKE TYSON: 'Ik dacht dat hij mij dood zou slaan'

De bokscoach van Mike Tyson dacht dat hij 'ging sterven' tijdens het sparren met de kampioen.

Op 53-jarige leeftijd heeft Mike Tyson niets van de kracht of snelheid verloren die hem misschien wel de beste zwaargewicht bokser aller tijden maakte. Tyson bereidt zich voor om terug de ring in te stappen en huurde Rafael Cordeiro in om hem weer in vorm te krijgen.

Ondanks dat hij 15 jaar geleden met pensioen ging, is de voormalige WBA-, WBC- en IBF-kampioen nog steeds een geduchte tegenstander in de ring. Tyson deelde een video van zichzelf die trainde met Cordeiro, zijn snelle en vicieuze stoten verraste zijn nieuwe trainer verrast.

Mijn leven flitste voorbij

Cordeiro zei dat hij voor zijn leven vreesde terwijl hij met Tyson aan het sparren was. "Als ik pads vasthoudt houd ik ze graag dicht bij mijn gezicht, en de eerste keer zag ik zijn rechtse hoek en ik zag mijn hele leven voorbij flitsen. Mijn vrouw, mijn dochters, mijn hond ik zag alles en ik dacht: "Ik ga hier dood.''

In gesprek met ESPN's Ariel Helwani zei Cordeiro dat hij het gevoel had dat Tyson de kracht en snelheid had van iemand van meer dan de helft van zijn leeftijd. "Ik zag een man met dezelfde snelheid, dezelfde kracht als een man van 21, 22 jaar oud."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws