Boksclash tussen Tarver (52) en MMA-legende Mir (41) van de baan Nieuws
Nieuws

Boksclash tussen Tarver (52) en MMA-legende Mir (41) van de baan

Boksclash tussen Tarver (52) en MMA-legende Mir (41) van de baan

Antonio Tarver heeft zich uit het boksgevecht met MMA-legende Frank Mir teruggetrokken. Tarver, de voormalige licht zwaargewicht en cruiserweight kampioen, zou voor het eerst sinds 2015 vechten. Maar krijgt geen toestemming van de bokscommissie in Georgia, Amerika om 17 april de ring in te gaan.

Volgens ESPN voldeed Tarver, 52, echter niet aan de vereisten die door de Georgia Athletic & Entertainment Commission waren opgesteld om te boksen, zo zegt directeur Matt Woodruff. Deze zegt dat Tarver niet is goedgekeurd voor een vergunning op basis van een staatsstatuut die te maken heeft met zijn leeftijd.

Tyson Fury

De commissie stelt dat iedereen van 50 jaar of ouder moet hebben deelgenomen aan ten minste 10 profgevechten in de voorafgaande 10 jaar. Dit is inclusief ten minste vier professionele wedstrijden of bokswedstrijden in de onmiddellijk voorafgaande vier jaar.

Dat heeft Tarver niet gehaald waardoor hij dus niet mag boksen. Gemeld wordt dat Steve Cunningham, Tarver zal vervangen. Cunningham's laatste gevecht was in 2017, waar hij verloor van Andrew Tabiti. Hij stond ook tegenover Antonio Tarver in 2015 wt eindigde in ee gelijkspel. Cunningham leed ook een knock-out nederlaag tegen de Brit Tyson Fury in 2013.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws