Boksbond WBC gaat voor Anthony Joshua vs Tyson Fury liggen Boks Nieuws
Boks Nieuws

Boksbond WBC gaat voor Anthony Joshua vs Tyson Fury liggen

Boksbond WBC gaat voor Anthony Joshua vs Tyson Fury liggen
Boksbond WBC gaat voor Anthony Joshua vs Tyson Fury liggen

Een gevecht tussen Tyson Fury en Anthony Joshua is door de voorzitter van de World Boxing Council, Mauricio Sulaiman, afgelopen weekend afgedaan als 'speculatie'.

Terwijl Fury en Joshua doorgaan met het bespreken van een potentiële bokswedstrijd in 2021 en een follow-up onmiddellijk daarna. Doet Sulaiman de uitspraak om de verplichte uitdager Dillian Whyte naar voren te schuiven.

Sulaiman zei dat Whyte zijn kans zou kunnen doordrukken, zoals eerder beloofd. Zodra Fury een gecontracteerd derde gevecht met Deontay Wilder heeft gehad.

Recht op de titel

Whyte had een paar dagen eerder een klacht ingediend tegen de WBC-regels en voorschriften. En geen juridische stappen ondernomen zoals eerder gerapporteerd in de media.

"Voor de WBC is er een verplichte titelverdediging die de kampioen moet maken," vertelde Sulaiman aan Boxing Insider Radio. "De verplichte uitdager is de interim-kampioen, Dillian Whyte. 'Hij heeft het recht om zijn titelkans af te dwingen na het derde gevecht tussen Wilder en Fury. Fury vs Joshua is slechts speculatie."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws