Boksbond flink door het stof: 'Foutje bedankt'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksbond flink door het stof: ‘Foutje bedankt’

Boksbond flink door het stof: ‘Foutje bedankt’

Boksbond flink door het stof: 'Foutje bedankt'

De Nederlandse boksbond kreeg gisteren flink wat kritiek te verwerken. Het boks orgaan stuurde facturen naar haar leden wat niet echt werd gewaardeerd.

De sportsector heeft net als de overige flink last van de coronamaatregelen. Zo ook boksscholen, waarvan velen geen compensatie van de overheid krijgen om de deuren dicht te houden.

De Boksbond heeft zich de woede op de hals gehaald van haar leden. Via social media liet een van hen dan ook zijn ongenoegen blijken. ,,Met droge ogen presenteren ze de gepeperde rekening”, aldus een post op Facebook.

Foutje

Het leek er even op dat de Boksbond dit over het hoofd zag en stuurde haar leden de gewoonlijke rekeningen toe. Tegen het zere been van de ontvangers.

Echter reageerde vandaag de bond dat het een fout betreft. Er had iemand op de knop verzenden gedrukt terwijl dit niet de bedoeling was. Ook dit kreeg kritiek.

,,Hoezo is de facturering een automatisch proces? Wie drukt er op een knop om de facturen uit te draaien? Brengt een robot de post naar het postkantoor? Er is een (inschatting) fout gemaakt, kan gebeuren. Maar verschuilen achter een automatisch proces, wat dat ook zou mogen betekenen, is een beetje jammer”, schrijft een van de reageerders.

Toch krijgt de Bond ook bijval. ,,Niet meer klagen mensen. De NBB geeft gehoor. Prima. Duim omhoog”, aldus een van de reacties.

🔽 ZIE OOK 🔽

Zwaar gestoorde MMA-vechter gaat zijn boksdebuut maken (video)

Bekijk ook

Super knock-out uit een wel heel onverwachte hoek (video)

What’s better – the tomahawk elbow or the referee’s save? 😳 @MarkAbelardoMMA #ONEFistsOfFury2 #WeAreONE #ONEChampionship ...

Winkelpersoneel en klanten gaan los in massaal MMA-gevecht (video)

A whole fight just happened at bath & body works 🤣🤣🤣🤣🤣 I’m dying pic.twitter.com/ocumzj8G9f— Genevieve ...

Vermoeide UFC-kampioen: ‘Laat die Nederlandse maar vechten’

Amanda Nunes de UFC-kampioen in twee gewichtklassen wil voorlopig rust. Afgelopen zaterdag verdedigde Nunes met succes haar vedergewicht titel tegen Megan Anderson.