Boksbond flink door het stof: 'Foutje bedankt'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksbond flink door het stof: ‘Foutje bedankt’

Boksbond flink door het stof: ‘Foutje bedankt’

Boksbond flink door het stof: 'Foutje bedankt'

De Nederlandse boksbond kreeg gisteren flink wat kritiek te verwerken. Het boks orgaan stuurde facturen naar haar leden wat niet echt werd gewaardeerd.

De sportsector heeft net als de overige flink last van de coronamaatregelen. Zo ook boksscholen, waarvan velen geen compensatie van de overheid krijgen om de deuren dicht te houden.

De Boksbond heeft zich de woede op de hals gehaald van haar leden. Via social media liet een van hen dan ook zijn ongenoegen blijken. ,,Met droge ogen presenteren ze de gepeperde rekening”, aldus een post op Facebook.

Foutje

Het leek er even op dat de Boksbond dit over het hoofd zag en stuurde haar leden de gewoonlijke rekeningen toe. Tegen het zere been van de ontvangers.

Echter reageerde vandaag de bond dat het een fout betreft. Er had iemand op de knop verzenden gedrukt terwijl dit niet de bedoeling was. Ook dit kreeg kritiek.

,,Hoezo is de facturering een automatisch proces? Wie drukt er op een knop om de facturen uit te draaien? Brengt een robot de post naar het postkantoor? Er is een (inschatting) fout gemaakt, kan gebeuren. Maar verschuilen achter een automatisch proces, wat dat ook zou mogen betekenen, is een beetje jammer”, schrijft een van de reageerders.

Toch krijgt de Bond ook bijval. ,,Niet meer klagen mensen. De NBB geeft gehoor. Prima. Duim omhoog”, aldus een van de reacties.

🔽 ZIE OOK 🔽

Zwaar gestoorde MMA-vechter gaat zijn boksdebuut maken (video)

Bekijk ook

UFC vechtbaas Dana White bevestigt terugkeer naar Fight Island Abu Dhabi

Iets meer dan zeven maanden na het laatste Fight Island-evenement keert de Octagon binnenkort terug naar het eiland.

Yoel Romero ziet $ 27 miljoen aan zijn neus voorbij gaan

Yoel Romero's financiële meevaller als gevolg van een rechtszaak tegen Goldstar Performance Products kreeg vandaag een nare wending.

Vannacht vecht SEX Cindy, maar overleeft zij de strijd?

Cindy Dandois, staat bekend als dement sexy vechter van België en vannacht staat zij tegenover killer Kayla Harrison

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page