Boks video: Errol Spence verslaat Shawn Porter in felle knokpartij Nieuws
Nieuws

Boks video: Errol Spence verslaat Shawn Porter in felle knokpartij

Boks video: Errol Spence verslaat Shawn Porter in felle knokpartij

Met het verslaan van Shawn Porter wordt Danny Garcia het volgende slachtoffer voor de WBC / IBF weltergewicht wereldtitels.

Tijdens een spannende bokswedstrijd zaterdagnacht in het Staples Center, Los Angeles, Californië, wist Spence tegenstander Porter te verslaan via split decision in de elfde ronde. Na een beetje een trage start veranderde het gevecht in een volledig knokpartij in de derde ronde.

De beste bokser

Maar het was Spence, die een knockdown scoorde in de 11e ronde, 116-111 kreeg op twee scorekaarten, terwijl het derde jurylid Porter 115-112 scoorde. Beide mannen zeiden voor het gevecht dat de winnaar als de beste bokser in de 147-pond divisie moest worden beschouwd.

Het is een talentrijke gewichtsklasse die ook de thuisbasis is van Manny Pacquiao, de grote legende aller tijden, die een van de titles bezit, evenals Terence Crawford, die de andere belangrijke titel bezit heeft. Na de wedstrijd werd aangekondigd dat Spence zal vechten tegen Danny Garcia voor de WBC / IBF weltergewicht wereldtitels.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws