Boks veteraan verslaat ongeslagen tegenstander (video) Nieuws
Nieuws

Boks veteraan verslaat ongeslagen tegenstander (video)

Boks veteraan verslaat ongeslagen tegenstander (video)

Veteraan Robert "de Nordic Nightmare" Helenius scoorde een vierde ronde knock-out overwinning op de ongeslagen Pools-Amerikaanse zwaargewicht Adam Kownacki.

Kownacki ontdekte de harde manier van een TKO verlies op zaterdagavond voor duizenden van zijn fans in Brooklyn, New York. Veteraan Helenius scoorde een vierde ronde TKO om Kownacki zijn eerste loopbaanverlies te overhandigen.

Kownacki, die als tiener uit Polen naar de VS emigreerde, landde zijn handelsmerk harde rechte rechterhand herhaaldelijk, maar net als in zijn vorige gevecht afgelopen augustus met veteraan Chris Arreola, kon hij er niet veel meer achter zetten om te profiteren.

Einde gevecht

Het was de vierde ronde waar Kownacki het onderspit moest delven. En brak het momentum aan voor Helenius. Hij landde een harde korte rechterstoot die Kownacki liet vallen, maar scheidsrechter David Fields zag de stoot blijkbaar niet en beschouwde het als een uitglijder.

Kownacki stond moe op, maar was duidelijk in de grootste problemen van zijn professionele carrière. En Helenius maakte hem snel af met een spervuur ​​van harde rechtse stoten en was Kownacki niet echt in staat om terug te slaan of zichzelf te verdedigen. Fields sprong tussen de boksers in en stopte het gevecht op 1:07 van ronde vier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws