Home / Nieuws / Boks Nieuws / BOKS SCHANDE: Floyd Mayweather de ring in tegen YouTube ster

BOKS SCHANDE: Floyd Mayweather de ring in tegen YouTube ster

BOKS SCHANDE: Floyd Mayweather de ring in tegen YouTube ster

Het ziet er naar uit dat bokslegende Floyd Mayweather de ring in zal gaan tegen YouTube ster Logan Paul. Er is veel kritiek op de wedstrijd.

De aanstaande boksmatch die naar verluidt plaats zal vinden voor het einde van het jaar krijgt veel kritiek, en wordt zelfs een schande voor het boksen genoemd. Volgens YouTuber Keemstar ook wel bekend als Daniel Keem hebben Mayweather en Paul de deal al ondertekend.

“Mayweather vs Logan Paul dit jaar! Geen grap … dat is wat Boxing Insider me zojuist verteld,” schreef Keem woensdag op Twitter. Voor verder bewijs deelde Keem een ​​video van YouTube-kanaal The Fighting News. Mike Feinberg van The Fighting News beweert de ondertekende documenten te hebben gezien.

Officieel

“Ik heb de overeenkomst waarin Mayweather bevestigt om tegen Paul de ring in te gaan gezien. Ik heb het laatste nieuws voor je. Floyd Mayweather Jr. gaat met pensioen en heeft zojuist officieel een contract getekend om te vechten in een demowedstrijd tegen YouTube-sensatie Logan Paul,” zei Feinberg.

Mayweather, die officieel met pensioen ging in 2015, beweerde dat hij ergens in 2020 een comeback zou maken in de ring. In november schreef de 43-jarige in een Instagram-bericht dat hij samenwerkte met UFC-baas Dana White. En dat hij binnenkort ‘de wereld weer een spectaculair evenement. ” Wellicht dat het gevecht tegen Paul dit event zal zijn.

Bekijk ook

Kickbokskampioen trekt vliegtuig in loodzware marathon

Carl Thomas heeft een loodzware marathon afgelegd terwijl hij een vliegtuig voorttrok voor het goede ...

BELLATOR: Denise Kielholtz treft Kate Jackson in Milaan

Denise Keilholtz (L) en Kate Jackson (R) Bellator MMA heeft een topgevecht op de rol ...

Kickbokswedstrijd Badr vs Benny toch op originele locatie

Het ziet er naar uit dat het gevecht van Badr Hari tegen Benny Adegbuyi in ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page