BOKS SCHANDE: Floyd Mayweather de ring in tegen YouTube ster Boks Nieuws
Boks Nieuws

BOKS SCHANDE: Floyd Mayweather de ring in tegen YouTube ster

BOKS SCHANDE: Floyd Mayweather de ring in tegen YouTube ster
BOKS SCHANDE: Floyd Mayweather de ring in tegen YouTube ster

Het ziet er naar uit dat bokslegende Floyd Mayweather de ring in zal gaan tegen YouTube ster Logan Paul. Er is veel kritiek op de wedstrijd.

De aanstaande boksmatch die naar verluidt plaats zal vinden voor het einde van het jaar krijgt veel kritiek, en wordt zelfs een schande voor het boksen genoemd. Volgens YouTuber Keemstar ook wel bekend als Daniel Keem hebben Mayweather en Paul de deal al ondertekend.

"Mayweather vs Logan Paul dit jaar! Geen grap … dat is wat Boxing Insider me zojuist verteld," schreef Keem woensdag op Twitter. Voor verder bewijs deelde Keem een ​​video van YouTube-kanaal The Fighting News. Mike Feinberg van The Fighting News beweert de ondertekende documenten te hebben gezien.

Officieel

"Ik heb de overeenkomst waarin Mayweather bevestigt om tegen Paul de ring in te gaan gezien. Ik heb het laatste nieuws voor je. Floyd Mayweather Jr. gaat met pensioen en heeft zojuist officieel een contract getekend om te vechten in een demowedstrijd tegen YouTube-sensatie Logan Paul," zei Feinberg.

Mayweather, die officieel met pensioen ging in 2015, beweerde dat hij ergens in 2020 een comeback zou maken in de ring. In november schreef de 43-jarige in een Instagram-bericht dat hij samenwerkte met UFC-baas Dana White. En dat hij binnenkort 'de wereld weer een spectaculair evenement. " Wellicht dat het gevecht tegen Paul dit event zal zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws