Boks promotor MTK Global kondigt einde boycot van de Ierse pers aan Nieuws
Nieuws

Boks promotor MTK Global kondigt einde boycot van de Ierse pers aan

Boks promotor MTK Global kondigt einde boycot van de Ierse pers aan
Boks promotor MTK Global kondigt einde boycot van de Ierse pers aan

Het einde van de boycot betekent dat de Ierse media nu voor het eerst in bijna 12 maanden toegang hebben tot sterren zoals Michael Conlan, Carl Frampton en Paddy Barnes en de 30 Ierse boksers van MTK Global.

Het verbod werd geïntroduceerd in februari vorig jaar nadat toen CEO Sandra Vaughan een aanval op de Ierse media lanceerde wegens vermeende negatieve berichtgeving over de vechters van de promotor.

Vaughan werd vorig jaar vervangen door Bob Yalen, en de stap om een ​​einde te maken aan de boycot betekent dat Ierse journalisten de kans krijgen om de aanstaande maart-gevechten van Michael Conlan en Jono Carroll bij te wonen.

Medewerking

In een verklaring op woensdagmiddag bevestigde Yalen het einde van de boycot en hoopt dat de Ierse pers de zet van het bedrijf om dit te doen ondersteunt.

"We zijn een echt wereldwijd bedrijf, maar het Ierse boksen zal altijd dicht bij MTK blijven, het zou leuk zijn om daar te zijn zoals we in elk ander land ter wereld doen en ik hoop dat de Ierse pers het zal steunen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws