Boks nieuws: Tyson Fury onthult het geheim achter zijn succes Nieuws
Nieuws

Boks nieuws: Tyson Fury onthult het geheim achter zijn succes

Boks nieuws: Tyson Fury onthult het geheim achter zijn succes
Boks nieuws: Tyson Fury onthult het geheim achter zijn succes

Tyson Fury heeft onthult een wel heel speciale voorbereiding heeft op zijn bokswedstrijden en tegenstanders.

Tyson verteld dat hij vier glazen bier dronk in de nacht voordat hij afgelopen december tegen Deontay Wilder vocht. "Ik drink bier terwijl ik op trainingskamp ben, ik had vier pinten bier voor het Wilder-gevecht - de nacht ervoor deed me geen kwaad," vertelde hij Seconds Out.

"Vechters uit het verleden dronken een fles whisky voordat ze de ring in gingen. Het deed hen geen pijn, deed een shot whisky. Jaren geleden hadden mensen een shot whisky in de hoek klaar staan terwijl er gebokst werd. "

Gewoon doen

"Ik ben een 30-jarige man, ik ben al 11 jaar een professional, ik ben getrouwd met vijf kinderen, als ik wat biertjes wil, neem ik er een paar. Als het lichaam naar iets hunkert, geef het dan. Waarom jezelf iets onthouden alleen omdat het een vechtweek is. "

Fury bereidt zich voor op Otto Wallin dit weekend in Las Vegas. Zijn botsing met Wallin komt negen maanden na zijn gevecht met Wilder, die volgens velen Fury redelijk comfortabel versloeg. Fury zal Wilder waarschijnlijk volgend jaar februari opnieuw tegemoet treden, zolang hij ongeschonden uit het gevecht met Wallin komt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws