Boks Nieuws: Joseph Parker tekent bij Matchroom Boxing Nieuws
Nieuws

Boks Nieuws: Joseph Parker tekent bij Matchroom Boxing

Boks Nieuws: Joseph Parker tekent bij Matchroom Boxing
Boks Nieuws: Joseph Parker tekent bij Matchroom Boxing

Voormalig wereldkampioen boksen Joseph Parker, is erg blij over zijn recente deal met Matchroom Boxing.

Vrijdag werd bekend gemaakt dat de voormalig wereldkampioen Joseph Parker een deal heeft getekend met Matchroom Boxing, ook werd een deal met de uitzend dienst DAZN gesloten.

Het eerste gevecht onder de deal zal 29 juni te zien zijn via DAZN, met Parker die tegenover de voormalige tweevoudig zwaargewicht titel uitdager Eric Molina komt te staan. Het gevecht zal plaatsvinden in Providence, R.I.

Anthony Joshua

Matchroom en DAZN zijn er van overtuigd dat de Nieuw-Zeelander Parker, de elite van de zwaargewicht divisie weet voort te stuwen, waar onder andere Anthony Joshua deel van uitmaakt, die tegen Andy Ruiz dit weekend in Madison Square Garden. zijn titels verdedigt.

ZIE OOK >> Anthony Joshua zal Tyson Fury uitdagen

Bokspromotor Eddie Hearn verwoorde de komst van Parker als volgt: Blij om voormalig Heavyweight World Champ Joseph Parker te verwelkomen bij het Matchroom boxing team. Met slechts 27 jaar heeft deze jonge man een grote toekomst in de divisie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws