Boks Nieuws: In 2019 geen gevechten meer voor Manny Pacquiao Nieuws
Nieuws

Boks Nieuws: In 2019 geen gevechten meer voor Manny Pacquiao

Boks Nieuws: In 2019 geen gevechten meer voor Manny Pacquiao
Boks Nieuws: In 2019 geen gevechten meer voor Manny Pacquiao

Het ziet er naar uit dat de fans van Manny Pacquiao even geduld moeten hebben.

De Amerikaanse matchmaker Sean Gibbons, die nu aan het roer staat van Manny Pacquiao’s MP Promotions, zei dat de resterende vijf maanden van het jaar boksvrij zullen zijn voor de 40-jarige grootvader.

"Boksen is zijn part-time baan, weet je wat ik bedoel," zei Gibbons. "Deze man doet parttime aan boksen. Zoals je ziet, moet je op 40-jarige leeftijd ook zorgen voor zijn gezondheid en veiligheid. " Maar nee, pensioen ligt nog niet op tafel, voor zover Gibbons het ziet.

Onnodige risico's vermijden

"Ik wil hem nooit om een ​​andere reden zien vechten, behalve dat hij nog steeds de passie voor de sport heeft," zei Gibbons. "Als je alleen om financiële redenen vecht, weet je mogelijk op die leeftijd dat er dingen kunnen gebeuren en hij kan gewond raken.

"Dus voor mij zag hij er geweldig uit in zijn laatste gevecht," voegde hij eraan toe. Het volgende gevecht, zei hij, zal niet gebeuren voordat het jaar eindigt. Hoewel Gibbons zei dat tegen het einde van het jaar, de volgende wedstrijd moet worden besloten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws