Boks Nieuws: Amir Khan vs Neeraj Goyat in Saoedi-Arabië Nieuws
Nieuws

Boks Nieuws: Amir Khan vs Neeraj Goyat in Saoedi-Arabië

Boks Nieuws: Amir Khan vs Neeraj Goyat in Saoedi-Arabië
Boks Nieuws: Amir Khan vs Neeraj Goyat in Saoedi-Arabië

Voormalig wereldkampioen Amir Khan zal geschiedenis schrijven op vrijdag 12 juli 2019.

Tweevoudig wereldkampioen Khan uit Engeland, van Pakistaanse afkomst, zal de Indiase boksheld Neeraj Goyat, de Aziatische kampioen van de WBC, tegenover zich krijgen in een titelstrijd. De wedstrijd zal door velen gezien worden als Pakistan vs India, beide landen leven al lange tijd op gespannen voet met elkaar.

Khan wordt de eerste prominente moslim-bokser die zijn vaardigheden laat zien in de King Abdullah Sports City in Jeddah. Het land hoopt hiermee een groot aantal boksfans te trekken.

Grote hulp

Khan's rivaal Goyat is een fenomeen in zijn thuisland, is een pionier in het helpen professioneel boksen op te zetten in India. Hij liet een zeer succesvolle amateurcarrière achter om professioneel bokser te worden.

ZIE OOK >> Jamal Ben Saddik dreigt GLORY met vertrek

De strijd is een belangrijke gebeurtenis die plaatsvindt tijdens Saudi Seasons die van 8 juni tot 19 juli zal plaatsvinden en die als doel heeft het Koninkrijk te transformeren in een van de belangrijkste toeristische bestemmingen ter wereld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws