Boks Drama: 'Adonis Stevenson na knock-out in kritieke toestand op intensive care' Nieuws
Nieuws

Boks Drama: 'Adonis Stevenson na knock-out in kritieke toestand op intensive care'

Boks Drama: 'Adonis Stevenson na knock-out in kritieke toestand op intensive care'
Boks Drama: 'Adonis Stevenson na knock-out in kritieke toestand op intensive care'

Adonis Stevenson bevindt zich in kritieke toestand in het ziekenhuis na te zijn verslagen op de Tyson Fury-Deontay Wilder-undercard. De Canadees verloor zijn WBC licht zwaargewicht titel na een 11e ronde onderbreking door de Oekraïense Gvozdyk.

De 41-jarige werd gedwongen de ring op een brancard te verlaten, met promotor Yvon Michel die later meldde dat zijn bokser naar de intensive care in Quebec was gebracht. Hij sprak alleen om de toestand van Stevenson te bevestigen en voegde eraan toe dat er op dit moment geen verdere mededelingen zouden zijn.

Het is pas de tweede nederlaag in de carrière van Stevenson, na een serie van zeventien gevechten zonder een nederlaag te hebben geleden, waaronder een overwinning van 2013 op de onlangs gepensioneerde Tony Bellew. Maar hij had weinig antwoord op de Gvozdyk, die in zijn zestiende gevecht wereldkampioen wordt.

Dominantie

Stevenson controleerde het midden van de ring gedurende een deel van de wedstrijd, maar in de 10e ronde eindigde Gvozdyk met een reeks slagen die hem leek te motiveren voor de 11e ronde.

Gvozdyk ging verder met zijn serie die Stevenson halverwege de 11e in de touwen bracht, voordat hij de Canadees naar het doek stuurde met drie solide rechterhoeken.

Het paar vocht op de undercard van Fury's wereldtitel clash met WBC kampioen Wilder die eindigde in een controversieel gelijkspel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws