Blote vuist bokstoernooi: Nederlander Hubert Geven in halve finale Nieuws
Nieuws

Blote vuist bokstoernooi: Nederlander Hubert Geven in halve finale

Blote vuist bokstoernooi: Nederlander Hubert Geven in halve finale
Blote vuist bokstoernooi: Nederlander Hubert Geven in halve finale

BKB 19 presenteert op 16 november 2019 een bare knuckle event in de Indigo Arena in Londen.

Het event bevat naast plande gevechten ook een loodzwaar 8-man toernooi, waarvan de halve finales zullen worden beslecht. De Nederlandse top vechter Huber Geven die een kickboks en MMA-achtergrond heeft, staat tegenover Mark Rawes.

ZIE OOK >> Hubert Geven in ruzie na weging voor Bare Knuckle gevecht

Geven bereikte de halve finale doordat zijn tegenstander werd gediskwalificeerd, deze bleek te zwaar in gewicht. Heeft Geven voldoende kracht om Rawes te verslaan?

Harde strijd

Rawes is een gedegen bokser wiens precisie en timing hem misschien goed van pas kunnen komen om de rondes te pakken en de overwinning te halen. Echter staat Geven er om bekend een harde vechter te zijn.

Wereldkampioen middengewicht Jimmy Sweeney moet zijn verplichte uitdager Ricardo Franco tegemoet treden in het hoofdgevecht van de show. Sweeney is een doorgewinterde kampioen en zal natuurlijk al zijn fysieke en tactische vaardigheden inzetten om te voorkomen dat BKB17's Prizefighter-kampioen, Franco, zijn kroon grijpt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws