Home / Nieuws / Boks Nieuws / Blote vuist bokslegende scheld Anthony Joshua verrot (video)

Blote vuist bokslegende scheld Anthony Joshua verrot (video)

Dat de volgens sommige achterblijvende bokskwaliteiten van Anthony Joshua zaterdagvond in Saudi Arabië, sommige personen op de zenuwen werkte was op social media goed te zien.

Veel boksfans lieten niet veel heel van Joshua en vonden dat hij laf bokste en een ontwijking spelletje speelde, om zo niet tegen een knock-out van verdedigend wereldkampioen Andy Ruiz Jr op te lopen. Ook Bare-knuckle boxing legende Big Joe Joyce liet niets heel van Joshua.

Als blote vuist bokser bouwde Joyce een beruchte reputatie op en heeft sowieso al niet veel met boksers die met handschoenen aan vechten. In zijn hoogtijdagen stond Joce erom bekend zelfs voor elke blote vuist bokswedstrijd zijn handen in benzine te dopen.

Slappe hap

In de video waar Joyce op te zien is zegt hij dan ook in niet misverstane woorden dat Joshua maar ook Ruiz niet veel voorstellen. Echter voor zwaargewicht bokser Tsyon Fury, AKA ‘the Gypsy king’ spreekt Joyce vol lof. “Jullie zijn mietjes, Fury is de echte kampioen, die is zo met jullie klaar,”zegt Joyce.

De overige stormvloed aan scheldwoorden besparen wij u, de video zegt genoeg hoe de oude rot niets over laat van Joshua. Waarschuwing de scheldkanonnade is niet voor minderjarigen geschikt.

Bekijk ook

ONZIN: Alistair Overeem ontkent afwijzen gevecht

De Nederlandse top UFC-vechter Alistair Overeem ontkent een gevecht tegen Derrick Lewis te hebben afgewezen. ...

UFC Ster Conor McGregor gaat trouwen

Conor McGregor gaat trouwen zo maakte hij zaterdag bekend op Instagram. Hij heeft zijn vriendin ...

IK GA VOOR DE KILL: Bokskampioen Katie Taylor wil Cris Cyborg

Als het aan Bokskampioene Katie Taylor ligt dan voegt zij een paar legendarische vechters aan ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page