Blote vuist bokslegende scheld Anthony Joshua verrot (video) Nieuws
Nieuws

Blote vuist bokslegende scheld Anthony Joshua verrot (video)

Blote vuist bokslegende scheld Anthony Joshua verrot (video)
Blote vuist bokslegende scheld Anthony Joshua verrot (video)

Dat de volgens sommige achterblijvende bokskwaliteiten van Anthony Joshua zaterdagvond in Saudi Arabië, sommige personen op de zenuwen werkte was op social media goed te zien.

Veel boksfans lieten niet veel heel van Joshua en vonden dat hij laf bokste en een ontwijking spelletje speelde, om zo niet tegen een knock-out van verdedigend wereldkampioen Andy Ruiz Jr op te lopen. Ook Bare-knuckle boxing legende Big Joe Joyce liet niets heel van Joshua.

Als blote vuist bokser bouwde Joyce een beruchte reputatie op en heeft sowieso al niet veel met boksers die met handschoenen aan vechten. In zijn hoogtijdagen stond Joce erom bekend zelfs voor elke blote vuist bokswedstrijd zijn handen in benzine te dopen.

Slappe hap

In de video waar Joyce op te zien is zegt hij dan ook in niet misverstane woorden dat Joshua maar ook Ruiz niet veel voorstellen. Echter voor zwaargewicht bokser Tsyon Fury, AKA 'the Gypsy king' spreekt Joyce vol lof. "Jullie zijn mietjes, Fury is de echte kampioen, die is zo met jullie klaar,"zegt Joyce.

De overige stormvloed aan scheldwoorden besparen wij u, de video zegt genoeg hoe de oude rot niets over laat van Joshua. Waarschuwing de scheldkanonnade is niet voor minderjarigen geschikt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws