Nederlandse blote vuist bokser: 'Ik sla er gewoon op los' Nieuws
Nieuws

Nederlandse blote vuist bokser: 'Ik sla er gewoon op los'

Nederlandse blote vuist bokser: 'Ik sla er gewoon op los'

Hij vocht als eerste Nederlandse vechter in een gelegaliseerd blote vuist bokstoernooi naar de finale, Hubert Geven.

Bare Knuckle Boxing in de volksmond blote vuist boksen genaamd is en brute vechtsport te noemen. Ongeschonden uit een gevecht komen kun je wel vergeten als vechter, toch heeft de bloederige sport een grote aantrekkingskracht op talent en fans.

Geven vocht recentelijk in Londen in een prestigieus Bare Knuckle toernooi, de weg er naar toe was hobbelig want zijn eerste tegenstander in de kwartfinale verzaakte om te vechten, hij bleek te zwaar maar vermoedt wordt dat hij niet durfde. Geven liet zich niet kennen, en kreeg een plaats in de halve finale.

Gewoon gaan

Het zinde de sympathieke vechter niet dat hij zonder te vechten doorstroomde en leek extra motivatie te hebben om zich te bewijzen. Zijn Engelse tegenstander leerde met harde hand de kracht van de Nederlander kennen en verloor, waardoor geven op op 25 januari in de finale staat.

ZIE OOK >> Hubert Geven knot zich naar finale Bare Knuckle toernooi

In een kort interview met Veronica Fight zegt Geven: 'Ze zaten er al op voor dat ik het bedacht had'. Bedenk u goed dat het heel wat moed vergt om een blote vuist gevecht aan te gaan. Geven is in iedere geval klaar voor de finale, hoe bloederig deze ook zal zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws