Blote vuist boksen: Paulie Malignaggi versus Artem Lobov - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Blote vuist boksen: Paulie Malignaggi versus Artem Lobov

Blote vuist boksen: Paulie Malignaggi versus Artem Lobov

(L) Paulie Malignaggi en (R) Artem Lobov

De wonderen lijken de wereld nog niet uit, de ex-sparring partner en vijand van Conor McGregor, Paulie Malignaggi aast op Artem Lobov de boezemvriend van de Ier.

Paulie Malignaggi zal wel eens tegenover de boezemvriend van McGregor kunnen komen te staan. Volgens een bericht van reporter Helen Yee sluit Paulie Malignaggi zich aan bij het Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC), de blote vuist boks organisatie uit Amerika.

De inmiddels gepensioneerde bokser Malignaggi heeft jarenlang gebedeld voor een gevecht tegen Conor McGregor. Terwijl de vraag blijft of Malignaggi ooit de kans zal krijgen om zijn vete met McGregor te regelen, krijgt hij misschien binnenkort de kans om de goede vriend en trainingspartner van de Ier, Artem Lobov, te verslaan.

Eerst winnen

Als hij inderdaad tekent met de organisatie, zal naar verwachting Malignaggi in de nabije toekomst worden gekoppeld aan Artem Lobov, dit als Lobov zijn aankomende tegenstander Jason Knight verslaat.

Artem Lobov vocht voor het laatst in november en is 14-15-1 in MMA. Paulie Malignaggi heeft niet meer gebokst sinds 2017, toen hij werd uitgeschakeld door Sam Eggington. Hij is 36-8 als professionele bokser.

Bekijk ook

Sportscholen open tot 8 uur ’s avonds! ‘Essentiële sector’

De sluiting is niet alleen een doorn in het oog van de sportschoolhouders

VIDEO! Kickbokser (15) overlijdt tijdens toernooi

Toch werd er besloten hem door te laten vechten.

Koekje van eigen deeg! UFC’er Jon Jones flink aangepakt

Soms kom je je gelijke tegen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page