Bloederig einde boksgevecht! 'Dit is normaal' (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bloederig einde boksgevecht! 'Dit is normaal' (video)

Bloederig einde boksgevecht! 'Dit is normaal' (video)

Mahatch is een blote vuist boks organisatie uit Rusland die hard aan de weg timmert. Gisteren vond in Moskou het 14 evenement plaats.

Waar in ons land de handen niet echt op elkaar gaan voor Bare Knuckle boksen, waar vechters beschermende handschoenen de strijd met elkaar aangaan, is dit in Rusland anders. Het blote vuist boksen is daar inmiddels legaal en wordt gesanctioneerd door de Russische Boksfederatie.

Bloed is normaal

Onder het motto liever legaal dan in de grijze zone werd besloten de veelal bloederige gevechten toe te staan. Tijdens het evenement gisteravond in Moskou konden de fans de verrichtingen van hun idolen zien via livestream. De Mahatch vechters knokken in spijkerbroek om het straatgevecht te simuleren.

Een van de gevechten die tussen Fayter die hevig bloedend uit de strijd kwam tegen Oleinik was een van de heftigste. Tijdens een interview aan het einde zei Fayter desgevraagd het normaal te vinden vol bloed geëindigd te zijn....

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws