? BLOED OP DE CAMERA: Heftige bare knuckle boks knock-out (video) Nieuws
Nieuws

? BLOED OP DE CAMERA: Heftige bare knuckle boks knock-out (video)

? BLOED OP DE CAMERA: Heftige bare knuckle boks knock-out (video)
? BLOED OP DE CAMERA: Heftige bare knuckle boks knock-out (video)

Tijdens het BKFC 10 blote vuist boks event welke zaterdagnacht 16 februari plaatsvond in Amerika konden de camera's de bloedspatten niet ontwijken.

Bare knuckle bokser Dat Nguyen drukte op meer dan één manier zijn stempel op het event met het knock-out slaan van Abdiel Velazquez. Het boksen met de blote vuist is een bloederige aangelegenheid en niet ieders kopje thee, echter in een aantal landen flink in opmars.

Bebloede camera

Fans van Bare Knuckle Fighting Championship kregen een close-up en persoonlijke kijkje op een van de meest brute knock-outs van het event, toen Nguyen op weg naar een bloedige eerste ronde finish, Velazquez bloed liet spetteren over een cameralens.

? BEKIJK HIER DE HEFTIGE BARE KNUCKLE KNOCK-OUT

Nguyen promoveert naar een 2-0 record na het verslaan van Velazquez en eerder Travis Thompson op BKFC 8 afgelopen oktober. Velazquez heeft ook grote schade toegebracht aan het gezicht van Nguyen, maar het was Nguyen die overbleef na een verbluffende reeks van stoten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws