BIZAR: Topbokser net zo snel knock-out als zijn vader tegen Mike Tyson (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

BIZAR: Topbokser net zo snel knock-out als zijn vader tegen Mike Tyson (video)

BIZAR: Topbokser net zo snel knock-out als zijn vader tegen Mike Tyson (video)

Joey Spencer sloeg Isiah Seldon bijna net zo snel knock-out op zaterdagavond als Mike Tyson diens vader, Bruce. 24 jaar geleden knock-out sloeg in hun zwaargewicht titelgevecht.

De 20-jarige Spencer produceerde zijn negende knock-out. Seldon verloor voor de derde keer in zijn laatste vijf gevechten door knock-out in de eerste ronde. Spencer sloeg Seldon in de Shrine Auditorium & Expo Hall in Los Angeles met een rechterhoek bruut neer.

Het gevecht leek op een herhaling van Seldon's vader tegen bokslegende Mike Tyson. Welke op 7 september 1996 werd uitgevochten voor het WBA Zwaargewicht kampioenschap.

Controverse

Tyson versloeg Seldon gemakkelijk door knock-out in de eerste ronde, in een van de kortste zwaargewicht kampioen gevechten in de boksgeschiedenis. Vrijwel onmiddellijk na het gevecht begon het publiek "Fix!" Te roepen, in de veronderstelling dat Seldon expres verloor om Tyson het kampioenschap te laten winnen. En het zou opnemen tegen Evander Holyfield.

Seldon junior was gisteren dus een zelfde lot beschoren. Ook hij ging neer in een korte strijd. De 20 jarige Spencer versloeg Seldon met 47 seconden te gaan in de openingsronde.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/iran-executeert-bekende-kampioen-en-bokscoach-ali-mutairi/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws