Bizar ongeluk dwingt bokskampioen Carl Frampton uit wedstrijd Nieuws
Nieuws

Bizar ongeluk dwingt bokskampioen Carl Frampton uit wedstrijd

Bizar ongeluk dwingt bokskampioen Carl Frampton uit wedstrijd
Bizar ongeluk dwingt bokskampioen Carl Frampton uit wedstrijd

Voormalig tweedivisie wereldtitelhouder Carl Frampton liep maandag een gebroken middenhandsbeentje op.

Frampton stond gepland om zaterdag 10 augustus de ring in te gaan tegen Emmanuel Dominguez, echter gooide een omvallende pilaar in een hotel roet in het eten. Dit dwingt Frampton om zich terug te trekken.

Volgens Top Rank vice-president Carl Moretti hing Frampton wat rond in de lobby van het hotel waar de boksers verblijven, toen een betonnen pilaar door een gordijn viel en tegen een tafel sloeg waar Frampton zijn handen op had.

Nog nooit eerder gezien

"Het is duidelijk een van de meest bizarre ongelukken die je kunt bedenken," zei Moretti. "In al mijn boksjaren komen gebroken handen vaak voor na het sparren of het slaan op een zware bokszak, maar het is niet gebruikelijk dat een betonnen pilaar op de hand van een bokser terecht komt.

"Ik kreeg een incidentrapport van de receptie van het hotel en zag foto's. Het is gewoon ongelooflijk. Carl is zeer teleurgesteld. Hij keek uit naar de wedstrijd. Alles ging geweldig, en dan dit. Ik heb gehoord van slippende en glijdende stoten maar geen betonnen pilaren. Dit is een nieuwe voor ons allemaal. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws