Billy Joe Saunders behoudt WBO bokstitel, wil Canelo Alvarez Nieuws
Nieuws

Billy Joe Saunders behoudt WBO bokstitel, wil Canelo Alvarez

Billy Joe Saunders behoudt WBO bokstitel, wil Canelo Alvarez
Billy Joe Saunders behoudt WBO bokstitel, wil Canelo Alvarez

Billy Joe Saunders zegt dat hij tegen Saul ‘Canelo’ Alvarez wil vechten, maar geeft toe dat zijn Amerikaanse debuut zwak was.

Saunders werkte in de 11e ronde aan een knock-out overwinning op Marcelo Esteban Coceres in Los Angeles , de engelse bokser wilde een spectaculair einde tijdens zijn WBO-wereld super-middengewicht titel verdediging.

De Brit gaf bij zijn Amerikaanse debuut toe dat het geen optreden van wereldklasse was. "Canelo kan daarnaar kijken en denken dat het nu tijd is om mij te pakken, maar toch ben ik klaar voor hem," zei Saunders.

Uitgeput

“Ik wist dat ik heel diep moest graven. Ik ben niet iemand die excuses maakt. Ik kwam hier vijf dagen geleden, negen uur tijdsverschil, ik heb vijf dagen niet geslapen. Vanavond was geen optreden van wereldklasse."

Een solide linkse hoek en rechter uppercut in de 11e ronde van Saunders vloerde zijn rivaal en hielp een 29e overwinning te behalen uit evenveel wedstrijden. Voor Coceres was het voor het eerst zijn een carrière van 30 gevechten dat hij verloor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws