Billy Joe Saunders behoudt WBO bokstitel, wil Canelo Alvarez – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Billy Joe Saunders behoudt WBO bokstitel, wil Canelo Alvarez

Billy Joe Saunders behoudt WBO bokstitel, wil Canelo Alvarez

Boksen: 'Op doping betrapte Billy Joe Saunders kan wereltitel vaarwel zeggen'

Billy Joe Saunders zegt dat hij tegen Saul ‘Canelo’ Alvarez wil vechten, maar geeft toe dat zijn Amerikaanse debuut zwak was.

Saunders werkte in de 11e ronde aan een knock-out overwinning op Marcelo Esteban Coceres in Los Angeles , de engelse bokser wilde een spectaculair einde tijdens zijn WBO-wereld super-middengewicht titel verdediging.

De Brit gaf bij zijn Amerikaanse debuut toe dat het geen optreden van wereldklasse was. “Canelo kan daarnaar kijken en denken dat het nu tijd is om mij te pakken, maar toch ben ik klaar voor hem,” zei Saunders.

Uitgeput

“Ik wist dat ik heel diep moest graven. Ik ben niet iemand die excuses maakt. Ik kwam hier vijf dagen geleden, negen uur tijdsverschil, ik heb vijf dagen niet geslapen. Vanavond was geen optreden van wereldklasse.”

Een solide linkse hoek en rechter uppercut in de 11e ronde van Saunders vloerde zijn rivaal en hielp een 29e overwinning te behalen uit evenveel wedstrijden. Voor Coceres was het voor het eerst zijn een carrière van 30 gevechten dat hij verloor.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page