? | BIJNA KNOKKEN: Deontay Wilder en Tyson Fury persconferentie Nieuws
Nieuws

? | BIJNA KNOKKEN: Deontay Wilder en Tyson Fury persconferentie

? | BIJNA KNOKKEN: Deontay Wilder en Tyson Fury persconferentie

Deontay Wilder en Tyson Fury moesten gescheiden worden tijdens de laatste persconferentie voor hun gevecht op zaterdag.

Het lijkt er op dat Deontay Wilder en Tyson Fury klaar zijn om hun onafgemaakte zaken te regelen. Dit weekend zullen de twee best gerangschikte zwaargewichten voor een tweede keer tegenover elkaar staan, maar Wilder en Fury besloten bijna om de festiviteiten een paar dagen eerder te beginnen.

Tijdens de pre-fight persconferentie op woensdag stonden Wilder en oog in oog voor ze gingen zitten om vragen te beantwoorden en de boksers gingen gelijk los. Dury begon na wat scheldwerk Wilder naar voren te duwen, waarop de regerend WBC-kampioen reageerde door "The Gypsy King" van hem af te duwen.

Rake klappen

Fury kon dit niet onbeantwoord laten en nam actie door Wilder te duwen terwijl de beveiliging zich tussen de zwaargewichten positioneerde voordat er een paar rake klappen zouden vallen. Tijdens het vragenuurtje liepen de spanningen nog iets op toen Wilder maar bleef hameren op Fury's depressie problemen.

Ook de rap van tong gesneden Fury haalde een arsenaal aan verbale uittingen uit de kast en betrek Wilders moeder in het geheel, door te zeggend deze beter bokst dan haar zoon. Zaterdag zal blijken wie zijn woorden echt kracht bijzet, Wilder die een grote naam aan zijn overwinningen toevoegt, of Fury die een extra titel pakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws