Ben Bril Memorial Boksgala: Wedstrijdprogramma bijna compleet Nieuws
Nieuws

Ben Bril Memorial Boksgala: Wedstrijdprogramma bijna compleet

Ben Bril Memorial Boksgala: Wedstrijdprogramma bijna compleet
Ben Bril Memorial Boksgala: Wedstrijdprogramma bijna compleet

De organisatie van de dertiende Ben Bril Memorial maakte donderdag bekend dat op één gevecht na het wedstrijdprogramma gereed is.

Alleen Gino Kanters is nog zonder tegenstander, intensief wordt er dan ook nog gezocht naar een geschikte hoogwaardige tegenstander om tegen de in England onder contract staande bokser, de ring in te gaan.

Ben Bril Memorial, dat gehouden wordt op donderdag 7 november in het koninklijk theater Carré, is elk jaar weer een publiekstrekker. Dit jaar staan de volgende boksers tegenover elkaar.

Gala om niet te missen

Chico Kwasi vs. Bukenya Nasser (71-76kg), Addillah el Balouti vs. Mo Elawil (71-76kg), Gino dan Fonseca vs. Maurice Junker (zwaar), Giovanni Rijkaard vs. Andranik Mirzoyan (81kg) en Rafael Harutunjan vs. Somay Bilal (63.5kg).

Ook boksen Steve Suppan en Xavier Kohlen tegen elkaar op 66.5kg. Het beloofd weer een exclusieve boksavond te worden in Carré. Een avond die je volgens de organisatie niet mag missen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws