🎥 💔| Teenslipper en YouTuber ‘botsen’ tijdens verhitte staredown – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / 🎥 💔| Teenslipper en YouTuber ‘botsen’ tijdens verhitte staredown

🎥 💔| Teenslipper en YouTuber ‘botsen’ tijdens verhitte staredown

Jake Paul en Ben Askren stonden afgelopen nacht voor het eerst oog in oog. De YouTube-ster en UFC-vechter gaan 17 april tegen elkaar de boksring in. Echter lieten de beide kemphanen op de staredown de handjes al wapperen.

Er wordt gekscherend gedaan over de aankomende bokswedstrijd tussen de luis in het pels van het boksen Jake Paul en MMA-vechter Ben Askren. Experts zijn van mening dat dit soort wedstrijden de sport geen goed doen. De clashes leveren miljoenen op voor de deelnemers en organisaties maar halen de sport sport naar beneden zo wordt er gezegd.

Geen liefde

Askren die de uitdaging van Paul accepteerde is van plan voor eens en altijd ‘grote bek’ Paul neer te hoeken. Echter staat Askren bekend als de man die binnen enkele seconden knock-out ging tegen UFC’er Jorge Masvidal. Paul sloeg vorig jaar zijn laatste tegenstander het licht uit in een brute KO.

Op de staredown was te zien dat Askren die rustig op zijn teenslippers het podium afloopt en Paul geen liefde voor elkaar hebben. Na wat geroep duwde Askren zijn hand in het gezicht van Paul, die op zijn beurt terwijl Askren hem de rug toekeerde zijn rivaal in zijn zij stootte en Askren een tik op de billen gaf.

Nou niet bepaald heldhaftig van Paul want de stoot in de zij van Askren was nou niet echt een krachtige. Sterker nog met een beetje vaart er achter had deze Askren kunnen doen zitten. Dat Askren Paul gaat vernietigen staat buiten kijf, zo zegt UFC-kampioen Daniel Cormier.

Bekijk ook

Glory kampioen Vakhitov bezoekt UFC: ‘Niets is zeker’

Artem Vakhitov, de Russische voormalig Glory lichtzwaargewicht kampioen is gespot bij de UFC

NXT Hoogtepunten: Bijna alle vrouwenkampioenen bij elkaar & nieuwe cruisergewicht kampioen

Enkele dagen na de twee shows, NXT Take Over Stands and Deliver barste het strijdgeweld in de NXT weer los.

🎥 Koek Koek: YouTube bokser speelt vliegtuigje, zaterdag gehaktdag

Jake Paul gaat zaterdag de ring in tegen MMA-vechter Ben Askren

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page