? ?| Teenslipper en YouTuber 'botsen' tijdens verhitte staredown Nieuws
Nieuws

? ?| Teenslipper en YouTuber 'botsen' tijdens verhitte staredown

? ?| Teenslipper en YouTuber 'botsen' tijdens verhitte staredown

Jake Paul en Ben Askren stonden afgelopen nacht voor het eerst oog in oog. De YouTube-ster en UFC-vechter gaan 17 april tegen elkaar de boksring in. Echter lieten de beide kemphanen op de staredown de handjes al wapperen.

Er wordt gekscherend gedaan over de aankomende bokswedstrijd tussen de luis in het pels van het boksen Jake Paul en MMA-vechter Ben Askren. Experts zijn van mening dat dit soort wedstrijden de sport geen goed doen. De clashes leveren miljoenen op voor de deelnemers en organisaties maar halen de sport sport naar beneden zo wordt er gezegd.

Geen liefde

Askren die de uitdaging van Paul accepteerde is van plan voor eens en altijd 'grote bek' Paul neer te hoeken. Echter staat Askren bekend als de man die binnen enkele seconden knock-out ging tegen UFC'er Jorge Masvidal. Paul sloeg vorig jaar zijn laatste tegenstander het licht uit in een brute KO.

Op de staredown was te zien dat Askren die rustig op zijn teenslippers het podium afloopt en Paul geen liefde voor elkaar hebben. Na wat geroep duwde Askren zijn hand in het gezicht van Paul, die op zijn beurt terwijl Askren hem de rug toekeerde zijn rivaal in zijn zij stootte en Askren een tik op de billen gaf.

Nou niet bepaald heldhaftig van Paul want de stoot in de zij van Askren was nou niet echt een krachtige. Sterker nog met een beetje vaart er achter had deze Askren kunnen doen zitten. Dat Askren Paul gaat vernietigen staat buiten kijf, zo zegt UFC-kampioen Daniel Cormier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws