Bellator MMA staat bokswedstrijd tussen Katie Taylor en Cris Cyborg niet in de weg Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bellator MMA staat bokswedstrijd tussen Katie Taylor en Cris Cyborg niet in de weg

Bellator MMA staat bokswedstrijd tussen Katie Taylor en Cris Cyborg niet in de weg
Bellator MMA staat bokswedstrijd tussen Katie Taylor en Cris Cyborg niet in de weg

Cris Cyborg wil haar boks skills graag testen tegen de Ierse wereldkampioen Katie Taylor. De Braziliaanse staat onder contract bij Bellator. Maar deze zullen haar geen strobreed in de weg staan.

Zo zegt Bellator MMA, zegt president Scott Coker. ,,Ze wil met Katie Taylor vechten? We zouden een stap opzij doen en ze laten gaan", aldus Coker. De president van Bellator MMA zou Cris Cyborg niet tegenhouden.

Altijd maar die MMA-vechters

,,We gingen heen en weer", zei Coker over de onderhandelingen met Taylor's promotor Eddie Hearn. ,,Waarom moet het altijd de MMA-vechter zijn die bokser wordt? Waarom kan het niet andersom zijn?" zegt Coker gekscherend. Verwijzend naar UFC-ster Conor McGregor. Die tegen bokslegende Floyd Mayweather in de ring stond.

,,Er zijn nog geen verdere discussies geweest. We zullen het oppikken met Cyborg na Thanksgiving 26 november. We zullen het uitzoeken. en kijke wat de mogelijkheden zijn. " Hearn zei eerder: "Cyborg kan vechten, ze kan boksen, ze is hardhandig," zei Hearn. "Maar ze is zwaar en dat is een probleem."

Veel opties

,,Je kunt geen gevecht voorstellen waar ze nee tegen zou zeggen. Maar ze wil wel de grenzen verleggen. Cyborg is een geweldig gevecht. Zelfs als het een crossover-gevecht is met MMA. Maar eerlijk gezegd zijn er zoveel verschillende opties", zei Hearn.

Coker had eerder uitgedaagd: ,,Als Eddie Hearn wil weten wie de beste vrouwelijke vechtster is. Moet hij er misschien over nadenken." De Ierse Taylor behield eerder deze maand haar onbetwiste lichtgewicht titel tegen Miriam Gutierrez. In een gevecht dat meer dan twee miljoen keer bekeken werd in het VK en Ierland.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws