Belgische boksers starten training met bokscomputer uit Eindhoven Nieuws
Nieuws

Belgische boksers starten training met bokscomputer uit Eindhoven

Belgische boksers starten training met bokscomputer uit Eindhoven
Belgische boksers starten training met bokscomputer uit Eindhoven

In België komt de vechtsport weer op gang. De Belgische olympische boks selectie is weer begonnen met trainen. Met behulp met de wonder bokscomputer uit Eindhoven van Ron Rovers.

Ron Rovers ontwikkelde de bokscomputer ook wel bekend als DBTA (Digital Boxing Training Assistant). Rovers die de bekendste namen uit het boksen maar ook het kickboksen traint boekt veel succes met zijn uitvinding.

De DBTA wordt geheel in huis bij Rovers zijn sportschool in Eindhoven gemaakt en doorontwikkeld. Het is een ingenieus systeem die helpt een bokser andere vechtsporter te ontwikkelen. De Belgische sportzender Sporza wijdde maandag een item aan de bokscomputer. Bekijk hier meer….

Bekende vechters

Nieky Holzken voormalig kickboks kampioen bij GLORY Kickboxing is samen met collega vechters te vinden in de gym bij Rovers. Ook Andy Souwer, Mohammed Jaraya en andere bekende vechters scherpen hun Skills aan met de DBTA.

Wat de Belgische boksselectie betreft, deze berieden zich nu voor op de Olympische spelen van 2021. Dar zullen zijn goede prestaties neer willen zetten met behulp van de DBTA.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws