Belangrijke bokswedstrijd afgelast wegens corona besmetting Boks Nieuws
Boks Nieuws

Belangrijke bokswedstrijd afgelast wegens corona besmetting

Belangrijke bokswedstrijd afgelast wegens corona besmetting
Belangrijke bokswedstrijd afgelast wegens corona besmetting

De positieve coronavirus test van de manager van topbokser Mikkel LesPierre, dwingt deze uit zijn wedstrijd tegen Jose Pedraza op donderdag.

De manager van lichtgewicht Mikkel LesPierre testte woensdag positief op Covid-19, waardoor zijn wedstrijd tegen Jose Pedraza uitvalt. Deze stond voor vanavond gepland als het belangrijkste event van een ESPN-kaart in Las Vegas.

Jose Tavares, de manager van LesPierre, werd getest bij het inchecken in de MGM Grand op 14 juni en was negatief. Hij werd opnieuw getest, volgens het protocol van de Nevada Athletic Commission, na de weging van woensdag. Het resultaat was positief toen het donderdag vroeg terugkwam uit het testlab.

Geen keus

De beslissing om de wedstrijd te annuleren werd genomen door de Athletic Commission van Nevada. "We hadden geen keus, omdat dit het protocol van de commissie is via het contract", vertelde COO Brad Jacobs.

Dit is de tweede Top Rank-wedstrijd die is geannuleerd sinds het opnieuw organiseren na de corona lockdown. Mikaela Mayer's wedstrijd van 9 juni tegen Helen Joseph werd geannuleerd toen ze positief testte. Echter bleek later dat deze test niet correct was en eist Mayer eer herstel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws