Bekende vechter voorspelt bloedige wraak wedstrijd Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bekende vechter voorspelt bloedige wraak wedstrijd

Bekende vechter voorspelt bloedige wraak wedstrijd
Bekende vechter voorspelt bloedige wraak wedstrijd

Bec Rawlings windt er geen doekjes om. Haar eerstvolgende ontmoeting met Paige VanZant zal eindigen in een bloedbad.

MMA-vechters Rawlings en VanZant ontmoetten elkaar voor het eerst in augustus 2016 tijdens UFC Fight Night: Maia vs. Condit in Vancouver, Canada.

Ze krijgt klappen

In dat gevecht boekte VanZant een winst omdat zij Rawlings knock-out sloeg. Rawlings vocht uiteindelijk nog drie keer in de UFC en verloor die gevechten voordat ze werd ontslagen

Na een tussenstop bij Bellator MMA stapte de Australische over naar het Bare Knuckle boksen en tekende bij het Amerikaanse BKFC. Daar vocht zij drie keer en won als die partijen.

Het wordt bloederig

VanZant tekende eerder dit jaar ook bij BKFC, maar moet haar debuut nog maken. Rawlings ruikt nu haar kans voor wraak en voorspelt niet veel goeds. ,,Wie denkt omdat zij (VanZant. Red.) mij knock-out sloeg bij de UFC dat nu weer zou gebeuren. Boksen met de blote vuist is wat anders", aldus Rawlings.

,,VanZant staat bekend als stoer en daarom krijgt ze een pak slaag. Ik denk gewoon niet dat ze erover nagedacht heeft. Ik denk dat ze na haar eerste gevecht zal beseffen, dat boksen met blote knokkels niet de sport voor haar is, 'zei Rawlings. Die verder belooft de Amerikaanse haar eigen bloed te laten proeven. Als zij VanZant zal inwijden in de brute sport.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws