Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bekende bokstrainer vermoord, kleinzoon opgepakt

Bekende bokstrainer vermoord, kleinzoon opgepakt

De 31-jarige kleinzoon van een man geïdentificeerd door familieleden als een bekende bokstrainer, zit in hechtenis in verband met het doodschieten van zijn grootvader afgelopen vrijdag.

Een familielid identificeerde het slachtoffer als Lucius “Lou” Harris, 72, die een sportschool bezat en werkte met boksgrootheden als Roy Jones Jr., Antonio Tarver en anderen.

Een woordvoerder van Orange County zei dat politie agenten om 07:10 uur een oproep van 911 ontvingen en een slachtoffer vonden die neergeschoten was. De man werd ter plekke dood verklaard.

Kleinzoon

Lucien Harris, geïdentificeerd door familieleden als de kleinzoon van het slachtoffer, werd vrijdagmiddag in hechtenis genomen, zeiden hulpsheriffs.

Politie agenten kwamen met getrokken wapens de boks school van Lucius “Lou” Harris, binnen, op zoek naar Lucien Harris. Harris ‘familie zei dat ze tegen rechercheurs hadden verteld waar hij zou kunnen zijn.

Geestelijke problemen

Familieleden vertelden de pers dat Lucien Harris de kleinzoon van het slachtoffer was en dat hij opgevoed was door zijn grootvader en bij hem thuis woonde. Ze vertelden dat hij ook een aantal mentale problemen had.

“Het probleem was: hij bleef maar jaloers worden en hij was jaloers op veel andere vechters, hij was jaloers op me omdat ik zelf een vechter was,” zei Steve Harris zoon van het slachtoffer.

Goedzak

De zoon van het slachtoffer zei dat Lou Harris een grootvader was met een groot hart die alles voor iedereen over had.

“Hij was een goede mentor voor veel mensen, hij haalde veel mensen van de straat en veranderde hun leven”, zei Steve Harris.

Bewijzen

Familieleden zeiden dat ze een wake plannen voor het slachtoffer dat binnenkort in zijn boksschool zal worden gehouden.

De politie zegt dat aanklachten tegen Lucien Harris naar verwachting zullen worden ingediend terwijl het onderzoek gaande is.

Bekijk ook

Deontay Wilder verdedigt titel tegen Dominic Breazeale

Niet anthony Joshua of Tyson Fury maar Dominic Breazeale zal de tegenstander zijn voor Deontay ...

Boksen: Errol Spence Jr. domineert Mikey Garcia

Boksen: Errol Spence Jr. domineert Mikey Garcia

In het AT & T-stadion wist Spence Jr afgelopen zaterdagvvoor te blijven op Garcia, met ...

https://www.vechtsportinfo.nl/wp-content/uploads/2018/03/pet

In de fout: bokser Peter M. flink in de problemen

De bekende amateurbokser en soldaat Peter M. lijkt aardig in de problemen te zijn geraakt. ...