Beestachtige Usyk maakt indruk op boksfans: 'Sla hem knock-out' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Beestachtige Usyk maakt indruk op boksfans: 'Sla hem knock-out'

Beestachtige Usyk maakt indruk op boksfans: 'Sla hem knock-out'

Oleksandr Usyk is in training voor zijn rematch met Anthony Joshua. De Oekraïner maakte deze week flink indruk op de boksfans met zijn gespierde lichaam.

De Oekraïner Oleksandr Usyk is hard aan het werk om zich voor te bereiden op zijn langverwachte rematch met Anthony Joshua op 20 augustus in Jeddah, Saoedi-Arabië. Usyk, 35, pakte de zwaargewicht titels van de Brit door hem comfortabel te verslaan in het Tottenham Hotspur Stadium afgelopen september.

Het paar zou elkaar in mei weer ontmoeten, hoewel de aanhoudende oorlog in Oekraïne de wedstrijd vertraagde. Usyk voegde zich bij het leger van zijn land in de nasleep van de Russische invasie, maar kreeg later toestemming van de Oekraïense minister van Sport om weer te gaan trainen.

Wat een beest

De 35-jarige ziet er beestachtig uit terwijl hij zich opmaakt voor zijn tweede confrontatie met Joshua, waarvan de fans zeggen dat deze een flinke dobber zal krijgen tegen de Oekraïner. Op foto's die op zijn Instagram zijn gedeeld, is Usyk te zien sparren met zijn coach bij Box IQ in Dubai.

Hij onderschrift er "Hard aan het werk…" en fans zijn onder de indruk van zijn lichaamsbouw. Men schreef: “Ziet er groot uit.” Terwijl een tweede opmerkte: “Er groot uitzien, sla hem deze keer knock-out.” Een ander zei: “Ik kan niet wachten tot hij AJ weer verplettert. Ik heb medelijden met AJ. Usyk zal hem vernietigen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws