Bare Knuckle tegenstander Hubert Geven: 'Het is geen MMA' Nieuws
Nieuws

Bare Knuckle tegenstander Hubert Geven: 'Het is geen MMA'

Bare Knuckle tegenstander Hubert Geven: 'Het is geen MMA'
Bare Knuckle tegenstander Hubert Geven: 'Het is geen MMA'

Op 14 september in Londen zal de Nederlandse vechter Hubert Geven tegenover Bachir Fakhouri staan in een blote vuist bokswedstrijd.

Via social media meldt de Engelsman Fakhouri dat Geven beter op kan passen want blote vuist boksen, of in het engels Bare Knuckle is heel wat anders dan MMA-vechten, waar Geven grote resultaten haalde en meervoudig kampioen werd.

ZIE OOK>> Nederlander Hubert Geven in snoeihard blote vuist toernooi

"Nu officieel in trainingskamp voor mijn BKB-gevecht in Londen in de O2-arena. Noodzaak om gewicht te verliezen. Gematched tegen Hubert Geven, zeer ervaren professionele MMA-vechter uit Holland met 17-3. Maar dit is geen MMA, dit is Bareknuckle," zegt Fakhouri op twitter.

K-1 Kickbokskampioen

Fakhouri heeft een gedegen achtergrond in het boksen en kickboksen, maar is niet zo ervaren als Geven. Hij heeft rond de zeven pro-gevechten geleverd volgens zijn eigen stats (Professional K1 Champion 4-1-1). Dit neemt niet weg dat Geven rekening zal moeten houden met zijn tegenstander, die volgens eigen zeggen tot het uiterste zal gaan.

ZIE OOK>> Meer info over Bachir Fakhouri

Zowel Geven als Fakhouri maken tijdens het 8-mans toernooi beiden hun debuut bij de Engelse Bare Knuckle organisatie BKB. Geven en Fakhouri tekenden recentelijk een contract met BKB.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws