BARE KNUCKLE: Ongeslagen bokser gaat blote vuist vechten Nieuws
Nieuws

BARE KNUCKLE: Ongeslagen bokser gaat blote vuist vechten

BARE KNUCKLE: Ongeslagen bokser gaat blote vuist vechten
BARE KNUCKLE: Ongeslagen bokser gaat blote vuist vechten

Het boksen met de blote vuist blijft zo stilletjes aan groeien met bekende namen die de extreme vorm van de sport lijken aan te durven.

Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) heeft dinsdag de ondertekening van de 2016 Olympische en bronzen medaillewinnaar Nico Hernandez in 2016 aangekondigd.

Hernandez brengt zijn snelle handen en agressieve stijl naar BKFC, waar hij zal vechten in de 122-pond vlieggewicht divisie. Zijn BKFC-debuut zal plaatsvinden op zaterdag 14 maart met aanvullende informatie die binnenkort bekend wordt gemaakt.

Het echte werk

"BKFC doet een aantal verbazingwekkende dingen in vechtsporten," zegt Hernandez. "Echter kan het niet worden en nu mag ik iemand zonder handschoenen in het gezicht slaan. Ik kan niet wachten om te vechten. Wanneer ik op 14 maart de ring in stap, gaan de handschoenen uit! "

ZIE OOK>> Nederlander Hubert Geven in bare knuckle toernooi

"We zijn zeer verheugd om Nico Hernandez te ondertekenen voor een contract om 14 maart te vechten", aldus oprichter en president David Feldman van BKFC. "Nico is zeer getalenteerd en heeft een agressieve stijl van vechten."

De beste van de beste

De ongeslagen 24-jarige Hernandez, sloot een indrukwekkende amateurcarrière af op de Olympische Spelen van 2016, toen hij boksers uit Italië, Rusland en Ecuador versloeg om zijn lichtgewicht bronzen medaille te bemachtigen.

Hernandez is de eerste Amerikaanse boksmedaillewinnaar sinds 2008. Sinds hij in maart 2017 prof werd, heeft Hernandez een 7-0 record samengesteld, inclusief vier overwinningen door knock-out.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws