Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bare Knuckle bokser krijgt flinke afstraffing (video)

Bare Knuckle bokser krijgt flinke afstraffing (video)

Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) keerde zaterdagavond terug naar het Mississippi Coast Coliseum in Biloxi, Miss.

Jim Alers versloeg Leonard Garcia in de hoofdpartij van BKFC 7. Alers overweldigde Garcia onmiddellijk met een aanval en liet Garcia slechts zes seconden in het gevecht neergaan. Alers bleef drukken en sloeg Garcia opnieuw neer voor het 30 seconden teken. Terwijl het linkeroog van Garcia leek op te zwellen, bleef Alers enorme stoten op Garcia los laten.

Garcia ging nog twee keer neer op het doek en scheidsrechter Bill Clancy had genoeg gezien en stopte de wedstrijd op 1:38 in ronde één. “Het was leuk”, zei Alers. “Ik kwam binnen en deed precies wat ik zei dat ik ging doen. Ik kwam binnen, ging voor zijn gezicht, legde die handen op hem en daar kon hij niet meer van herstellen. “

Aantal interessante gevechten

BKFC Zwaargewicht kampioen Arnold Adams beleefde een spannende wedstrijd tegen uitdager Chase Sherman. Beide vechters schitterden soms, maar Sherman was in staat om Adams te laten vallen in de eerste seconden van ronde vijf en verzamelde een unaniem besluit (49-45 X 2, 49-46), waarbij hij beide zwaargewicht titels won in het proces.

Verdedigend Amerikaanse kampioen vedergewicht Christine Ferea werd geconfronteerd met Helen Peralta in een semi-finale matchup van het BKFC dames vedergewicht toernooi. Peralta won van Ferea van door unaniem besluit (48-47 X 2, 48-45) om zo de Police Gazette American Women’s Bare Knuckle Featherweight Championship te verdienen en door te gaan naar de BKFC finale toernooi dames vedergewicht.

Bekijk ook

Schorsing top bokser verminderd: Flinke boete gehandhaafd

De voormalig wereldkampioen vedergewicht boksen kan met een gerust hart 2020 tegemoet zien.

WBO beveelt Anthony Joshua om tegen Oleksandr Usyk te boksen

Het hoge woord is er uit, de WBO heeft Anthony Joshua bevolen om zijn wereldtitel te verdedigen tegen Oleksandr Usyk.

HOE DAN: Bokskampioen Tyson Fury is een 1-mans leger

Op 22 februari staat meervoudig bokskampioen Tyson Fury voor de tweede keer tegenover Deontay wilder.