Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bare Knuckle boksen: Artem Lobov verslaat Jason Knight (video)

Bare Knuckle boksen: Artem Lobov verslaat Jason Knight (video)

Artem Lobov en Jason Knight gingen ten strijde tijdens het hoofdtoernooi van Knuckle FC 5 in Biloxi, Mississippi.

Lobov die een van Conor McGregor’s beste vrienden en trainingsmaat is maakte zijn debuut in wat een van de meest bloederige vechtsporten wordt genoemd. Een linkse hoek van Knight liet Lobov vallen, ondanks dat hij protesteerde dat het geen knock-down was.

De eerste ronde zette zijn hectische actie voort, terwijl Lobov vervolgens een knock-down scoorde op Knight en bloed uit het rechteroog van ‘The Kid’ schoot.

Vechten in de zaal

Een gevecht leek aan het begin van de tweede ronde in de menigte uit te breken, kort daarna Lobov lanceerde nog een knock-down. Waardoor de partij even werd stilgelegd. Lobov sloeg Knight nog driemaal neer, en het leek erop dat in de vijfde ronde Knight de winst zou pakken omdat Lobov zichtbaar uitgeput was. Het was echter Lobov die de beslissingsoverwinning zou oppikken.

LEES OOK: Conor McGregor alweer uit pensioen

In de derde ronde zette Lobov zijn succes voort en legde veel zware schoten neer op Knight die een tol eisten op zijn gezicht en liet zien dat hij aan het einde van de derde zwaar toegetakeld was. Lobov landde zijn derde knock-out in het gevecht in de deze ronde. Artem Lobov verslaat Jason Knight bij unaniem besluit (48-47, 48-47, 48-46).

Over Ron E

Bekijk ook

Boksen: Peter Müllenberg pakt winst op European Games in Minsk

De Nederlandse bokser Peter Müllenberg zette een top prestatie neer in het Russische Minsk.

Boksen: Oleksandr Usyk verplicht uitdager tegen Ruiz of Joshua

De World Boxing Organization heeft Oleksandr Usyk uitgeroepen tot verplichte uitdager tegen Andy Ruiz of Anthony Joshua.

Bare Knuckle boksen: Lobov legt Malignaggi zwijgen op (video)

De weg naar de wedstrijd tussen Lobov en Malignaggi was er een van wederzijds disrespect en scheldpartijen.